Altele

Recompensă pentru echipa ALL !

           După cum am precizat în articolele anterioare am participat cu drag , tragere de inimă și speranță la campania vALLuntar prin care editura ALL a oferit bloggerilor care au dorit să participe, cu titlu gratuit, mai multe cărți pentru a fi citite și a li se scrie o recenzie. Fapta bună a editurii a continuat prin aceea că la fiecare 15 comentarii la recenzii s-a oferit în parteneriat cu Romsilva un copăcel pentru a fi plantat, organizându-se acțiuni de plantare la nivel mare în mai multe județe din țară. În Vrancea au fost plantați 20 de puieți, iar eu am participat cu 2 recenzii : Dragoste și prietenie și ”Bărbați și alte catastrofe”și am fost fericit cu rezultatele obținute la nivel național  522 de cărţi citite, 632 de copaci ce vor fi plantaţi, 10.607 de comentarii!

          Acum, prin campania Blogalinițiative în colaborare cu Cineforum vreau să aduc o dovadă de recunoaștere a eforturilor echipei de la Editura ALL condusă de Loredana Modoran, și să înscriu prezentul articol în cauza Protejarea Mediului pentru ca membrii echipei să poată avea șansa de a primi 7 bilete la gala VIP a filmului Iron Man 3!

viitor padurar Dacă pentru o zi aș fi IronBlogger aș urma exemplul editurii ALL și aș continua activitatea de plantare a copacilor acțiune apreciată mereu de poporul român care a inclus-o și într-o zicală : Nu ai trăit cu adevărat dacă nu ai făcut un copil, nu ai plantat un copac și nu ai făcut o casă ! DSC_0171