Concurs

Papuci Grendha de la ZorileStore.ro- review !

          Acum câteva zile v-am spus că m-am înscris în cursa Blogawards pentru a deveni ambasador Zorile Store, iar astăzi sunt în măsură să vă dau raportul  soției mele referitor la modul cum a perceput ea papucii Grendha JAZ AD și plimbarea cu ei:

         ”- Alegerea acestor papuci, dragul meu, îmi întărește convingerea că tu știi ce lucruri îmi plac, ai fi putut să mi le oferi mai des, dar mereu te-ai eschivat sub pretextul că nu știi să alegi un cadou care să mă impresioneze. Ca urmare te provoc pentru viitor să-mi oferi și alte asemenea cadouri alese tot prin #neștiința ta# 😀 ! După ce am purtat 5 zile acești papuci pot spune că sunt confortabili iar tocul de înălțime medie nu supune piciorul unei presiuni prea mari mai ales că prin modelul de talpă groasă, din cauciuc de esență tare, se câștigă destul de mult la capitolul înălțime păstrând o poziție lejeră pentru picior! Partea superioară a papucului, de forma unei curele late din piele asigură o bună prindere a piciorului oferindu-i în același timp poziție lejeră printr-o o cataramă ajustabilă oferind stabilitate și comoditate în timpul mersului. Deși la început m-am temut că acea cataramă metalică îmi va atinge piciorul în timpul mersului și mă va deranja, acest lucru nu s-a întâmplat deoarece are o formă concavă bine gândită. Sistemul de prindere a curelei în lateral folosind câte 3 ( trei ) capse metalice precum catarama, asigură durabilitate și dau un aspect plăcut întregului papuc în combinație cu liniile fine ale modelului făcându-l potrivit pentru orice vestimentație elegantă de vară.

P1090057

            Apreciez foarte mult textura tălpii interioare în care este inserată o porțiune de piele pentru a împiedica alunecarea piciorului și pot recomanda oricui este interesat să-și cumpere o pereche de papuci  numai buni să stârnească invidia femeilor, rezistenți și frumoși  să viziteze magazinul on-line Zorilestore.ro categoria încălțăminte femei!

P1090056