Altele, Concurs

Ascultam, dar nu știam cine cântă !

        Nu sunt un consumator de muzică, pentru mine muzica dacă o aud îmi prinde bine și-mi dă o stare de fericire și rareori mă ocup să caut videoclipuri pe site-uri de profil sau pe canalele tv de muzică, mă mulțumesc să ascult în casă la radio orice melodii sunt date spre ascultare de specialiști ! Nu am gusturi de un anumit gen și ascult orice se difuzează!

       Prietenii de la Blogalinitiative mi-au făcut cunoștință cu trupa Byron și spre surprinderea mea ascultasem melodii de-ale lor la radio, dar nu știam cine cânta. Deoarece Byron lansează cel de-al patrulea album de studio, „30 Seconds of Fame/30 de secunde de faimă” , am aflat că lansarea oficială va avea loc sâmbătă, pe 16 martie 2013, de la ora 20:00, la Palatul Copiilor din București, eveniment urmat de un turneu național de promovare. Turneul va mai fi susținut în următoarele orașe : Timisoara, 30 martie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor; Cluj-Napoca, 5 aprilie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor; Targu Mures, 6 aprilie, ora 20:00, Teatrul National; Iasi, 12 aprilie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor, iar bilete se găsesc aici.

      Muzica este plăcută iar titlul este sugestiv, 30 de secunde sunt foarte importante în viața unui om! Pentru mine 30 de secunde pot spune că au însemnat foarte mult  întrucât în data de 26.04.2010 în timp ce conduceam autoturismul propriu din spate eram ”flash-uit” de un grăbit cu bolid puternic, l-am lăsat să mă depășească și la prima curbă l-am găsit  tras pe dreapta cu avariile pornite! Îi sărise un câine mare în fața mașinii ! Nu am avut 30 de secunde de faimă, dar m-aș mulțumi și cu o secundă!