Altele

Jane Austen – Dragoste și prietenie!

          Vă spuneam că m-am înscris în campania vALLuntar care constă în lecturarea a două cărți oferite de Editura ALL și publicarea recenziei pe propriul blog! La fiecare 15 comentarii pe blog la recenzia unei cărți, Grupul Editorial All,  sprijinită de ROMSILVA va planta 1 arbore!
Prima mea carte este Dragoste și Prietenie, scrisă de Jane Austen! De la această autoare citisem deja ”Mândrie și Prejudecată” și am înțeles stilul ironic mai bine decât dacă nu citeam altceva scris de J.Austen!
Cartea are trei părți 1. Dezamăgită în prietenie și trădată în dragoste; 2 Castelul Lesley;  3. O colecție de scrisori!
Prima parte este povestea de viață a Laurei, transmisă fiicei lui Isabel (o buna prietena a Laurei), respectiv Marianne, prin intermediul scrisorilor. Povestea asta mi-a plăcut e de plină de emoție dar e scurtă. A doua parte, Castelul Lesley, cuprinde corespondența unor prietene și de pinde de fiecare cum interpretează! A treia parte este ceea ce spune titlul și anume doar scrisori, fără legătură între ele !
Mi-a plăcut cartea , o recomand și aștept părerea dvs după ce o  citiți mai ales că v-am oferit şi link direct pentru achiziţionarea cărţii!

           Rugămintea mea este să postaţi comentarii la acest articol , iar unul dintre dvs. ales de mine , va primi cadou cartea de la mine cu obligaţia de a o da mai departe tot cadou ! Voi încerca să fiu obiectiv în alegeerea câştigătorului , iar dvs. trebuie să aveţi încredere în mine!