Concurs

9 Martie, pahare fără număr sau cadou ?

          De la prima oră a dimineții, masculii cu ambiție își varsă pe facebook neliniștea și îngrijorarea că nu vor apuca să bea cele 44 de pahare de alcool întrucât unora li se impune pentru a reuși chiar și 2 pauze de somn! Păcat că sunt tradiționaliști doar când e vorba de obiceiuri nu prea sănătoase pentru corp.
Eu, aș fi vrut să-mi ofer ceva tot în spiritul tradiției de consum de ”păhărele” și am început să caut un cadou care să se potrivească, iar soluția a venit imediat: E simplu, sănătatea nu va avea de suferit după consumarea acestei sticle de whisky Jack Daniel’s Old No. 7 (0,7 l), unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate whisky-uri pe plan mondial, iar motocicleta din lemn, având modelelul clasicelor Harley-Davidson simbolizează  libertatea și este numai bună de așezat pe etajera din bibliotecă sau de la birou și să-mi aducă aminte de un 9 Martie fără dureri de cap !

         Tot la Borealy am găsit un cadou pentru a fi mereu în fața șefului, fără a risca să primești vreun reproș deoarece cadoul te va înlocui și nu vei fi tu personal prezent! Este vorba de un set de birou frumos care impune seriozitate prin finețenți cu noi ea și eleganța lui !

         Propun să lăsăm bețiile fără beneficii și să devenim mai atenți cu noi și cu cei care ne înconjoară!

       Aleg să particip cu acest articol la Spring SuperBlog 2013, întrucât se încadrează în cerințele unei probe cu toate că a fost scris doar pentru a exprima părerea mea cu privire la această ”zi udată” 😀 !