Altele

Pregatim imunitatea…

           De două zile au poposit ploile, vremea s-a răcit și văd din ce în ce mai mulți oameni strănutând în jurul meu atât pe stradă cât și în mijloacele de transport sau prin localurile publice. Poate fi vorba de vreo gripă sau pot fi doar semnele clare ale faptului că unii au fost luați pe nepregătite și au răcit, însă cert este că mulți dintre noi nu au catadicsit să întâmpine sezonul rece cu o imunitate bună. Ei bine, eu pentru că nu vreau să fiu cel care aduce boala în casă, mai ales că am un copil mic, am început să-mi întăresc sistemul imunitar cu produse de la Himalaya .
Am început să iau conform indicațiilor producătorului Septilin 2 tbl. de 2-3 ori/zi și abia aștept să văd cât de mult mă va proteja o imunitate ”întărită” în acest mod.

          Anul acesta chiar voi testa mai multe produse Himalaya întrucât am auzit numai vorbe de bine și pot spune că mi-am luat deja un balsam pe bază de plante cu efect antiinflamator și antibacterian-Cold Relief Balm =decongestionant nazal- întrucât e bine să fiu pregătit pentru orice situație.

           Sunt sigur că mulți dintre voi vă pregătiți serios pentru vremea rea și dacă o să-mi spuneți cum prin comentariu  o să aveți șansa de a cumpăra produse Himalaya în valoare de 50 de euro, dacă postarea mea va fi apreciată de juriu – deși nu cred 😀 !

            Despre  produsele Himalaya am mai scris și pentru că am mai folosit produsele Himalaya împreună cu familia, pentru că am fost mulțumit de efectul acestora realizez că în ceasul aniversării celor 20 de ani de activitate în sprijinul sănătății oamenilor, pot ura cu sinceritate ”LA MULȚI ANI Himalaya!”, să oferiți și pe viitor românilor produse care să le îmbunătățească sănătatea!

DSC_0898