Carte

Black Friday la carti !

Da, am scris bine, e vorba de carti black friday ! M-am găsit eu acum să promovez cărțile când toată lumea caută ofertele cele mai bune la electrocasnice, la device- uri de ultima generație, ba chiar și la mașini am văzut că se implementează această strategie de marketing și bănuiesc că pe viitor farmaciile vor intra și ele pe făgașul reducerilor speciale. Ei bine, m-am gândit că nu toți oamenii își doresc sau își permit să-și achiziționeze produse de acest gen și că mai este nevoie de hrană pentru suflet și pentru minte. Până la urmă singura avere pe care nu o poate lua nimeni unui om  este cultura generală care se construiește după multe mii de ore de lectură de cărți din diferite domenii de activitate. Începând de la bine cunoscutele povești nemuritoare pe care le auzeam copii fiind de la părinții noștri, trecând prin lecturile obligatorii din timpul anilor de studii și completând cu cititul romanelor din literatura universală, cultura generală a oamenilor deși în continuă creștere prezintă o foame de noi cunoștiințe. Acesta este motivul pentru care pe tot parcursul vieții este necesar ca omul să mai citească indiferent că e vorba de cărți din specialitatea ocupației, romane de diferite genuri, cărți de cultură  sau ghiduri practice.

Atracția normală pe care o am față de cărți și de lectură m-au determinat să aștept cu interes ce ne oferă această librarie online black friday, mai ales că eu am o legătură mai veche cu această librărie.

Din păcate abia anul trecut, la un an de la înființare, am descoperit un site foarte interesant – TargulCartii.ro care este librărie și anticariat electronic având ca scop promovarea artei și științei prin intermediul multitudinii de cărți noi și vechi oferite spre vânzare – pagini de beletristică, tehnică, enciclopedii, dicționare, critică și studii, cărți pentru copii și altele. De la început am fost plăcut surprins de diversitatea categoriilor de cărți oferite la vânzare indiferent dacă sunt noi sau anticariat.  Categoriile sunt ușor de identificat atât pe criteriul autorului cât și al domeniului sau al stării cărții datorită aspectului organizat al site-ului și grijii administratorilor ceea ce face foarte ușoară navigarea și înlătură total posibilitatea pierderii timpului prețios pentru cumpărător atunci când știe exact ce-și dorește. Tot pe acest site am descoperit pentru prima dată posibilitatea ca o persoană care deține la domiciliu cărți, colecții care nu-i mai trebuiesc să le vândă administratorilor urmând apoi punerea cărților în circulație mai ales dacă este vorba de ediții care nu se mai regăsesc prin librării, ceea ce este un mod foarte bun de alimentare a librăriei cu titluri dorite.

Revenind la reducerile de Black Friday pot să vă spun că pe site își vor face simțită prezența reducerile în perioada 24 – 30 noiembrie 2014 când librăria online TargulCartii.ro oferă cititorilor cele mai valoroase titluri autohtone și străine, la prețurile cele mai mici. În selecția de cărți Black Friday la TargulCartii.ro se numără pagini de ficțiune și științe semnate de scriitori români și  străinii, cărți tipărite în limbi străine, artă, cultură, studiu și critică, ghiduri practice, tratate despre educație, lirică, scrieri pentru copii și multe alte lucrări renumite și trebuie să vă spun că reducerile vor fi chiar demne de luat în seamă- între 50% si 90% și se vor aplica tuturor categoriilor prezente pe site.

Eu am pus ochii pe un atlas și pe 3-4 romane așa că nu uitați : Cartile Black Friday sunt ocazia perfectă pentru a vă completa biblioteca și lista de lecturi cu titlurile /cărțile/ autorii preferați la preile cele mai accesibile!