Din Focşani

Ziua Politiei Romane- Ziua Portilor deschise la IPJ Vrancea

Ziua de 25 martie, cand din punct de vedere religios se serbeaza Ziua de Buna Vestire, ziua in care Sf Gavriil s-a aratat fecioarei Maria si i-a spus ca va naste pe Fiul Domnului, a fost aleasa ziua de onomastica a Politiei Romane!
Intrucat la I.P.J. Vrancea in data de 24.03.2014 a avut loc evenimentul ZIUA PORTILOR DESCHISE, eveniment care a permis doritorilor sa viziteze aceasta institutie si sa afle amanunte privitor la activitatea politistilor, am raspuns pozitiv invitatiei d-nei Andreea Lungu, educatoarea fiicei mele de la Gradinita 13 din Sud, si am acordat sprijinul necesar pentru ca mai multi prichindei sa aiba o interactiune placuta cu domnii politisti. Ne-am deplasat motorizat pana la sediul I.P.J. Vrancea unde am avut placerea sa constatam ca in vizita erau sute de copii insotiti de parinti si cadre didactice.

Am facut si noi un tur complet, micutii cunascand tehnica si dotarea politistilor si imprietenindu-se cu politistul necuvantator, cainele de urma al politiei.
P1100372Tin sa felicit gazdele care au avut o atitudine foarte primitoare fata de vizitatori si ne-a servit cu bomboane delicioase. E de prisos sa mai spun ca mare parte dintre micii vizitatori au ales sa devina politisti!

Toate fotografiile de la eveniment pot fi vazute pe pagina de facebook a doamnei educatoare.