Altele

Ziua Națională a Irlandei!

            Anual în ziua  de 17.03.  irlandezii sărbătoresc ziua națională și aceasta coincide cu  este cea mai cunoscută zi din lume dedicată unui sfânt.

         Pentru anul 2013, Ambasada Irlandei în România a organizat în București o serie de manifestări menite să prezinte bucuria irlandezilor de a-și sărbători țara iar aceste manifestări sunt oferite tuturor celor care doresc să participe în perioada 15-19.03. la St. Patrick Festival România,conform programului !
Mi-ar fi plăcut să particip activ la această bucurie, dar distanța de București și programul personal nu-mi permit acest lucru. Prietenii de la Blogalinitiativ prin această campanie îmi ofereau posibilitatea de a fi trup și suflet alături de irlandezi, dar eu aleg doar să transmit mai departe spiritul și bucuria celor cinci zile de sărbătoare și să vă invit să vă alăturați irlandezilor și să le arătați că îi apreciem și le împărtășim bucuria! Să nu uitați că veți întâlni foarte mulți artiști români la concertul organizat după renumita paradă !