Altele

ZANFIR SUD …….

Cum se mai respectă legile în ţara asta? Cum se mai efectuează controlul fiscal la Zanfir Sud dacă preţurile se schimbă aproape din oră în oră la produse ? Cine mă asigură că se respectă limitele adaosului comercial ?
Azi am fost la acest magazin , care are produsele cele mai proaspete, nu ieftine, şi am asistat la o ceartă dintre gestionară şi o clientă care observase că pe bon produsul cumpărat era mai scump decât preţul afişat în raft. Clienta nu s-a lăsat intimidată de tonul răstit al gestionarei şi s-a dus iar la raft să ceară explicaţii. Nu ştiu ce a rezolvat, sigur nimic, dar cel mai tare m-a intrigat faptul că ceilalţi clienţi nu au solidarizat cu acea clientă înşelată, aşa cum şi ai ar fi putut fi, ci au apostrofa-o să plece că ei au treabă , nu pot pierde timpul la rând !
Halal comportament de solidaritate !
Am păţit şi eu aşa ceva în primăvara acestui an când din 4 produse, 3 aveau pe bonul fiscal preţuri mai mari decât cele din raft! Am cerut explicaţii şi văzând că şefa de magazin, una cât combina, a început să certe lucrătorii de la rafturi că nu au schimbat etichetele , deşi eu aflasem anterior de la ei că nu li se dăduse, m-am lăsat păgubaş şi am plecat !