Altele

Vrei sa fii fericit ?


Universitatea Romano-Americana, amplasata pe Bulevardul Expoziției 1B , sector 1, in zilele de 5 si 6 octombrie 2013 va fi gazda unei conferinte despre fericire, despre modul in care simtim gradul de fericire si despre adevaratele lucruri care pot da un grad de fericire unui om, pentru descoperirea lucrurilor si faptelor care aduc fericirea deplina. Normal ca viata agitata pe care o traim intr-o lume a castigului material obligatoriu ne vaduveste de multe ori de acest sentiment inaltator, dar noi, oamenii tot ne gasim o sursa de fericire. la multi dintre noi fericirea consta in averea, in bunurile materiale agonisite, pentru altii fericirea vine odata cu o banala plimbare in natura in timp ce altii se simt cu adevarat fericiti atunci cand copiii lor sunt ascultatori si tin drumuri bune in viata.
Pentru mine in aceasta perioada a existentei mele trecatoare fericirea vine atunci cand stau in familie si absorb fiecare vorba spusa de minunatul meu copil, cand vad schimbari in bine la fetita mea pe zi ce trece, cand vad ca a mai invatat ceva.
Conferinta despre fericire va fi sustinuta de catre invitati recunoscuti pe plan international de la Universitati de prestigiu sau psihologi, iar 5 invitatii sunt premiul oferit de Blogalinitiative pentru promovarea acesteia.