Concurs

Vreau pizza- Bacau!

Urmare a provocarii lansate de către Blogawards, am ajuns să aflu despre existenţa unui site dedicat  pizza, site în care şi Bacăul este reprezentat!

E vorba de site-ul www.VreauPizza.ro care şi-a propus şi a reuşit să creeze o bază de date a pizzeriilor din diferite oraşe adunând astfel sub acelaşi acoperiş 1358 de locaţii numai bune de gustat una din cele 16982 sortimente de pizza din 33 de oraşe!

 După cum uşor se poate constata accesul pe pagina site-ului este facil, iar pagina este bine structurată evidenţiindu-se în header secţiunea ” Oferte şi promoţii”! Această secţiune prezintă cele mai atractive oferte din care potenţialii doritori de pizza pot alege în funcţie de propria dorinţă de la 1 plus 1 gratis sau chiar la o pizza comandata primesti una gratis si o portie de clatite!

 De departe cea mai interesantă secţiune este cea de Pizza Finder ,configurator de pizza cu ajutorul căruia se pot selecta ingredientele care sunt pe placul clientului, după care site-ul  indică pizzeriile la care se poate găsi un sortiment de pizza cu acele ingrediente preferate . Paleta deosebit de bogată a ingredientelor disponibile are darul de a mulţumi orice dorinţe şi preferinţe .

Cred că e inutil să întreb dacă sunt persoane care au avut neplăceri atunci când au vrut să mănânce pizza. Eu personal am avut mai multe neplăceri : întâi am comandat pizza cu măsline negre şi culmea nu mi le-a pus pe  blat iar chelnerul îmi arăta arsura blatului spunând că acolo e măslină 😀 ! S-a întâmplat chiar să fac  blânde de la vreun ingredient vechi sau de la vreo reacţie alergică la unul dintre ingrediente , dar din fericire nu am avut probleme mai mari !

Pentru că tot am în plan să ajung la Bacău am decis să mănânc o pizza laa una din pizzeriile  găsite pe site !

Iar pe final aş mai spune că vreau şi Focşaniul pe acest site !