Legea

Vizita in HD incepe astazi!

In cursul zilei de ieri, asa cum v-am spus, am plecat in Hunedoara pentru a participa la un eveniment, VIZITA IN HD 2014, eveniment ce are ca scop principal promovarea judetului Hunedoara, a orasului cu acelasi nume si a imprejurimilor.  Evenimentul este organizat de catre  Denisa si Sebi carora li sa alaturat si Calin Bobora – un tip simpatic plin de haz . Alin Barna este un alt iubitor „de Hunedoara” si sunt convins ca va oferi informatii complete referitor la zonele vizitate.

Gazda noastra, vila Flamingo , ne-a primit foarte frumos si am simtit imediat ca atmosfera de familie este caracteristica si nu pregatita special pentru musafiri fapt pentru care  recomand aceasta locatie celor care vor cauta cazare in orasul Hunedoara.

La eveniment participa bloggeri din aproape toata tara – Focsani , Cluj, Arad, Craiova, Bucuresti, Petrosani si in ciuda faptului ca eram obositi dupa un drum lung am stat la un pahar de vorba si buna dispozitie  pana dupa miezul noptii. Au strigat prezent bloggerii:

Cristi Şerb
Steluța Ghiocela
Ionel Şerb
Daniel Mitre
Gigi Ţepuş
Rareş Cojocaru
Cristian Iosub
Francisc Vasile
Madalina Iancu
Vali Crintea

Sigur va fi un eveniment care-mi va aduce multe informatii si pe care nu-l voi uita niciodata intrucat voi vizita locuri in premiera si voi detalia pe blog. Tot astazi voi partivipa la inaugurarea de aparatura medicala noua in Orasul Hunedoara RMN şi DEXA, (un aparat care măsoară osteodensitometria, adică densitatea osoasă).

Va las pentru ca incepe ziua de cunoastere 😀 , dar activitatile noastre pot fi vizualizate pe pagina de Facebook dedicata evenimentului.

DSC_0307