Altele

Virusul tuturor anotimpurilor !!!

E vorba de virusii informatici care au provocat neplaceri multor incepatori in ale calculatorului. Mai rau e atunci cand, desi „te dai” la calculator vreo 2 ani de zile si ceva, ramai tot INCEPATOR !
E cazul meu si cu rusine o recunosc , dar ma incapatanez sa sustin ca nu-mi place calculatorul mai mult decat pentru functiile de baza si anume ca masina de scris moderna, pentru citirea ziarelor si a blogurilor, pentru consultarea DEX-ului si pentru a afla diverse informatii de pe net prin intermediul forumurilor pe subiecte. Nu accesez jocuri online, nu descarc muzica sau filme ( sa fiu sincer filme mai urmaresc, dar nu va spui eu de care mai ales ca nu le descarc in calculator) .

 Cristian , parca special pentru mine, a lansat un concurs  http://www.grimcris.com/concurs-castiga-un-bitdefender-internet-security-2011 si pentru ca ce e aproape gratis ma atrage, m-am hotarat sa „ma bag ” .

 Poate ca fiind protejat cum trebuie, pe viitor nu o sa mai pierd fotografiile nesalvate din calculator la reinstalarea sistemului de operare cum am patit in primavara cand am pierdut 2 ani de amintiri si fotografii din excursia la Venetia.

Ramane sa astept rezultatul norocului, iar  Cristian http://www.grimcris.com/ , in cazul in care voi avea noroc sa ma contacteze la Tel 0740257353 ( cosmote). De 8 zile scriu cate un pic la articol din cauza calculatorului meu virusat 🙂