advertorial din intaplare adevarata!

Vintage din nou la moda

Vintage din nou la moda

In prezent gasim nenumarate bloguri si opinii despre vintage pe multe site-uri ale internetului . Estedin nou la moda si pare extrem de stilat, ce nu inseamna second-hand ci din punctul meu de vedere reprezinta ”vechi” Euforia vintage nu a cuprins numai Romania, este un trend in toata lumea , care s-a instalat in toate grupele de varsta, incepand chiar cu adolescentele si care isi face aparitia si isi pune amprenta mai mult in aceasta grupa de varsta , fiind acea grupa care pune un accent foarte mare pe aspectul lor fizic si care reprezinta un lucru foarte important pentru acestea , considerand ca aspectul fizic si imbracaminte este punctul de plecare si cel care da o prima impresie despre tine persoanelor din jurul tau.

Termenul de vintage, asa cum se foloseste el cand ne referim la haine, poate fi aplicat la orice obiect vestimentar cu o vechime intre de pana la 100 de ani , zic eu . Hainele realizate pana in anii ’70 sunt considerate vintage, asa ca designerii de la noi se pot mandri cu produse vintage made in Romania.

Si eu sunt surpinsa de amploarea cu care aceasta moda si-a lasat amprenta si cum revine in forta si in prezent . In adolescenta mea am purtat haine vintage caci nu aveam incotro , astea erau hainele la moda de atunci , adica erau hainele de zi cu zi pe care oricare le purta cu toate ca banii erau putini intotdeauna se gaseau cativa pentru a cumpara haine ca mia tarziu aveau sa devina o adevarata explozie si aici ma refer la prezentul de acum. Niciodata nu m-am gandit ca hainele acelea ar putea avea o istorie in prezent si sa revina in forta cu un impact atat de mare avand o importanta la fel de mare . Hainele vintage sunt cele care au lasat o istorie si care marcheaza si prezentul , cele care au fost create de designeri si care au marcat o etapa in istoria modei.

Astazi daca vrem sa regasim moda de alta data o putem face fara orice retinere pentru ca avem la dispozitie o multitudine shop-uri vintage, romanian designers foarte in voga, shop-uri online si bineinteles online designers care stau la dispozitia dumneavoastra pentru a va putea pune la dispozitie orice articol vestimentar care candva era la moda , astazi se numeste vintage si care de sigur revine in topurile modei si cu siguranta va vor aduce aminte de momentele frumoase din adolescenta , facand ca amintirile dumneavoastra sa fie unele placute si care sa va faca sa le retraiti si in prezent.
Incet incet vintage-ul prinde amploare si devine un trend bun de luat in considerare in zilele de astazi. Din ce in ce mai multe persoane prefera mai mult articole vestimentare vintage, in favoare hainelor noi, produse in masa pentru a da acea tenta de unicitate si totodata placut ochiului celor din jurul tau .

Cu toate ca termenul vintage face referire la vinurile vechi , acesta ia amploare in moda hainelor si este folosit din ce in ce mai mult pentru a descrie articole vestimentare vechi ce au marcat o etapa important din moda anilor ce au trecut .
Este de retinut ca vintage nu este egal cu termenul de second-hand , intre acestea este o mare diferenta incepand de la calitate si pana la pret.