Altele

Vești de la Bacău !

             A trecut aproape o lună de zile de la acest articol al meu prin care îmi propuneam să vizitez Bacăul și chiar am reușit acest lucru până acum.

           Din păcate am ajuns în Bacău aflându-mă în trecere cu mașina și nu am putut vizita orașul , dar mi-am adus aminte de , Vitraj Premium Lounge și acolo m-am îndreptat pentru a bea cafeaua mai ales că a mea a dat în foc când plecasem de acasă de la Focșani. Am fost singur, grăbit, dar tot am avut timp să să mă bucur de frumusețea spațiului interior foarte primitor și îmbogățit de ghivecele cu arbori ornamentali frumos îngrijiți și repartizați, de ambianța plăcută completată de o muzică frumoasă, de ospitalitatea personalului și modul de prezentare a ofertei. Scaunele sunt foarte confortabile și asigură o poziționare perfectă la masă, iar cafeaua a fost excepțională.
După ce vor intra în vacanță fetița și soția o să revin la VITRAJ Premium Lounge deoarece au și ele dreptul la un pic de relaxare într-un spațiu atât de frumos situat în Bacău la adresa Ștefan cel Mare, 8 bis (în cadrul complexului Gepex Park).

                Eu știu că această locație este ”noua modă” în Bacău , dar vă las să vă convingeți singuri și să completați descrierea mea cu realitatea imortalizată și postată pe contul de Facebook Vitraj Premium Lounge !

              Vă aștept la VITRAJ Premium Lounge !