Concurs

Veste bună pentru băcăuani !

              Anul trecut am fost de două ori în vizită scurtă prin Bacău şi mi-a plăcut oraşul deoarece privitor la curăţenia stradală mi s-a părut a fi superior municipiului  Focşani -capitală de provincie europeană! Regretul meu a fost că nu am putut să străbat bulevardele oraşului în voie , dar încă de la începutul anului mi-am propus cel puţin 2-3 vizite de o zi în Bacău, vizite pentru plimbare şi relaxare!

          Campania Blogaliniţiative Bacău poate grăbi momentul primei mele vizite în Bacău pe anul 2013, deoarece în data de 25 aprilie 2013 aş putea fi invitat la deschiderea oficială in-house a unui nou Lounge în oraş. Este vorba de VITRAJ Premium Lounge, la adresa Ștefan cel Mare, 8 bis (în cadrul complexului Gepex Park) , iar puncte de reper pentru persoanele în vizită sau în trecere prin oraş care vor să se bucure de o cafea într-o locaţie liniştită ar fi patinoarul Gepex, intersectia fostei Curti de apel. De asemenea băuturile fine, meniul italian şi muzica perfectă au darul de a transforma locaţia într-un cadru prietenos în care oricine va dori să revină indiferent că va avea o întâlnire de afaceri sau că va dori să petreacă seara într-un cadru perfect.

        Deschiderea oficială pentru publicul larg va avea loc vineri 26 aprilie 2013, o zi potrivită pentru a transforma sfârşitul de săptămână într-o petrecere de neuitat, iar gazdele vor fi bucuroase de cât mai mulţi oaspeţi !