Concurs

Vacanță-n Mediaș!

              324 de kilometri mă despart de Mediaș, iar de Sighișoara 287 de kilometri asta am stabilit acum câteva zile când neavând ce face m-am gândit să-mi proiectez o vacanță plăcută. Pentru că fericirea familiei este fericirea mea, am în plan să vizitez la vară Sighișoara. Pentru că în funcție de locul în care mă cazez am acces mai rapid la obiectivele pe care doresc să le vizitez,m căutat mult și am stabilit, orientându-mă și pe harta geografică a României că cel mai bine ar fi să mă cazez la Mediaș. Oferta locurilor de cazare este mare în această zonă a țării, dar eu am găsit Dafora Turism, și am intrat din nou î n febra alegerii locului de cazare întrucât Dafora oferă cazare atât la Mediaș cât și la Sighișoara!

             Fidel primei decizii m-am hotărât să aleg o cazare care să se plieze bine posibilităților mele materiale și am studiat în amănunt oferta de cazare de la Motel L&G și am rămas plăcut impresionat de serviciile de cazare oferite, de curățenia moteluilui, a camerelor și mai ales de baza sportivă care nu mai lasă loc de nemulțumiri.

                 Sunt hotărât să vizitez orașul și obiectivele lui turistice : Turnurile medievale, Școala din castel, Biserica fortificată Sf. Margareta, centrul vechi al orașului etc.

                Hai că prea am fost prins de plănuirea vacanței, prea îmi plac locurile și pentru că sunt multe de vizitat, dar și multe evenimente organizate în zonă, mă opresc aici cu descrierea și o să revin cu un plan mai exact de vacanță, un plan localizat și în timp pentru a fi martor evenimentelor culturale programate !