advertorial din intaplare adevarata!

Uraaa, e timpul sa pedalam !

Gata, primavara a venit iar timpul ține cu oamenii care adoră natura și care vor să beneficieze de toate avantajele aerului curat! Eu sunt un iubitor al naturii alături de mulți colegi iubitori ai mersului pe bicicletă. Trebuie să recunosc cu mare plăcere faptul că acum, la prima ieșire cu bicicleta organizată pentru a marca începutul noului sezon de pedalat ne-am adunat mai mulți decât eram la sfârșitul anului trecut! Traseul ne-a fost unul frumos și ușor din punctul de vedere al dificultății tocmai pentru a da ocazia corpurilor noastre de a se acomoda cu noile cerințe de efort. Am plecat din Focsani pana la Barajul Ciușlea parcurgând cam 44 kilometri pe drum asfaltat, câmp, pădure și am trecut chiar un pârâiaș! A fost o distracție pe cinste, nu au lipsit nici înțepăturile din anvelope, dar acest lucru nu a făcut decât să sporească experiența noastră! Iată o fotografie care descrie mult mai bine starea de fericire care a domnit în comunitatea cicliștilor vrânceni și buna înțelegere dintre toate generațiile prezente  😀 !

1796707_746981908654600_1634497780_n
Sunt convins că în toate localitățile există pasionați ai mersului pe bicicletă și că această pasiune adună din ce în ce mai mulți oameni dornici de mișcare, socializare și respect. Tocmai această dorință de a sprijini mișcarea a adus dezvoltarea considerabilă de care a beneficiat Biciclop care s-a transformat rapid din atelier de reparații de biciclete second hand în magazin online și offline de biciclete noi și second hand fiind acum importator unic pentru multe mărci celebre. Iată că pasiunea duce la dezvoltare și noi cicliștii nu putem să fim decât bucuroși de faptul că avem un magazin de la care ne putem procura tot ceea ce ne trebuie indiferent unde domiciliem. Dacă nu ai bicicletă, dar îți dorești una performantă la preț bun, dacă ai  nevoie de accesorii sau componente de o mare diversitate, biciclop.eu este soluția întrucât oferă multe posibilități de achiziție având rolul de a mulțumi toate dorințele clienților. Eu am găsit oferte bune și nu pot să nu remarc o bicicletă merida model 2014, această bicicletă pentru copii sau o trotinetă rezistentă din oferta vastă.

Pentru că am vizitat cu interes magazinul deși am bicicletă atât eu cât și fiica mea ( ea având și trotinetă ) am găsit ceva ce chiar îmi doresc, l-am așezat frumos în coș, iar în ziua de salariu al meu va fi. 2014 va insemna un pas înainte în privința pedalatului întrucât voi putea să-mi iau bicicleta în vacanță folosind un suport cu prindere pe cârligul de remorcare și voi putea pedala cu fiica mea.

Biciclop a strâns și o familie numeroasă de clienți mulțumiți ceea ce nu poate fi decât o carte de vizita modernă demnă de luat în seamă de către toți cei care doresc să-și achiziționeze biciclete, accesorii sau componente! Vizitați fizic sau virtual, ofertele cele mai bune !