Altele

Unde e adevărul?

Asistăm cu toţii la ultimul scandal al clasei politice, de fapt mai bine spus cel mai recent, respectiv remanierea ministrului Dan Nica şi e normal să ne punem şi întrebări. Eu personal nu sunt mulţumit de activitatea acestui ministru pentru faptul că nu s-a zbătut pentru cei pe care-i reprezintă şi aici mă refer doar la categoria poliţiştilor, la marea bătălie a legii salarizarii şi a lăsat această categorie de bugetari cu salarii echivalente cu ale unui secretar de şcoală sau sergent major de armată, dar asta-i altă treabă! Mai josnic mi se pare a fi şeful Guvernului, d-l Boc, care considerându-ne pe toţi retarzi ne explică motivul remanierii lui Nica prin aceea că ” a scăpat strada de sub control „.
Domnule Boc, dacă ai ouţe spune pe şleau că ţi-e frică să nu se fraudeze alegerile de către Nica în favoarea PSD-ului, nu o mai da cotită că sunt eu sătul de curvele masculine pe care le întâlnesc în viaţa de zi cu zi, nu trebuie să-ţi mai descopăr şi ţie această latură la TV!
De ţara asta când o să vă ocupaţi pentru ca cetăţenii ei să aibă parte de trai civilizat? D-lor politicieni, NU V-AR MAI MURI MULŢI ÎNAINTE, după ce că trăim din banii împrumutaţi în tranşe vă permiteţi luxul să vă faceţi ambiţii de partid şi personale? D-lor politicieni, leul începuse a se întări în raport cu euro dar voi, prin situaţia pe care a-ţi creat-o ( ca şi cum nu eram destul de necăjiţi) i-ţi FUTUT o bâtă în cap ! Halal de voi! Chiar nu mai puteaţi două luni să vă abţineţi? Oricum după alegerile pwentru preşedinte o să vă lingeţi reciproc găurile muşcăturilor pe care vi le aplicaţi acum !