blogalinitiative

Tu si Campofrio faceti un bine !

Desfasurata prin intermediul Carrefour, campania Campofrio este una de bun augur si consta in aceea ca prin achizitionarea produselor Campofrio aflate la vanzare in lantul de magazine Carrefour, cetatenii ajuta firma producatoare Campofrio sa doneze un numar de 8000 de sandvişuri către copiii defavorizaţi din comunităţile doljene. Se stie ca foarte multe comunitati din tara traiesc la limita existentei , iar campofrio a decis sa ajute cat poate, ramanand astfel loc si pentru alti doritori sa faca bine ! Iata cazurile identificate de Campofrio

[youtube=http://youtu.be/dT1EZIu3snk] si pentru a vedea mai multe cazuri sociale care au nevoie de ajutorul nostru este suficient sa vizitati pagina de facebook – Campofrio . Nu uitati ca este la indemana noastra sa ajutam mai ales ca prin cumparaturile efectuate asiguram familiei noastre alimente sanatoase si de calitate.

Aceasta campanie Campofrio este sustinuta de World Vision România si se numeste „Donator de viitor„.
Sigur ca oamenii pot ajuta si singuri persoanele care sunt in fata unor lipsuri, dar sunt convins ca asa, in mod organizat efectul va fi mai bun.

Personal ajut cat pot pe cei pe care-i vad ca au nevoie, insa nu dau bani si asta va indrum si pe voi. La locul de munca deseori intalnesc persoane fara adapost, cersetori si le ofer de mancare – paine, covrigi -#campofriofacebine  Nu vreau sa ma laud, dar am participat la cateva actiuni umanitare si pot spune ca vazand bucuria adusa pe chipurile beneficiarilor m-am simtit foarte bine.

Haideti sa ajutam, pentru o lume mai buna !