blogalinitiative

Triathlon Challenge Mamaia………

Spuneam aici ca sunt sustinatorul  echipei lui Robert Cadar la competitia Triathlon Challenge Mamaia  si pentru ca maine incepe intrecerea inchei ziua prin a-mi anunta sustinerea si a le ura lui Robert Cadar, Catalin Paval si Irimia Dragos Andrei sa fie cei mai buni.

Pe Catalin Paval il cunosc doar din on-line, el fiind reprezentantul Blogalinitiative- Bacau si am comunicat de cateva ori cu el chiar si telefonic eu convinganu-ma ca e un baiat de caracter. In plus este nascut in acelasi an cu mine si pentru ca este plinut la fizic si moldovean 😀 chiar ca sunt motive in plus sa-l sustin 😀 . Singurul impediment ar fi acela ca eu nu stiu sa inot deloc , dar asta nu face decat sa apreciez mai mult calitatile de inotator ale lui Catalin.
Hai echipa 2, fiti primii 😀 !
Smartatletic este unul din sustinatorii evenimentului si ofera participantilor bloggeri bicicletele necesare in concurs.
Blogalinitiative ofera sustinatorilor echipei bloggerilor care va iesi pe locul 1 din 4 un cadou surpriza, iar eu, care stiu ce valoare are echipa aleasa de mine abia astept tragerea la sorti intrucat mai sunt sustinatori ai acestei echipe.

Pe final tin sa va spun si despre provocarea Tri Treasure Hunt care ofera 3 premii frumoase celor care vor descoperi cele 100 de amprente cu Triathlon Challenge Mamaia din cele 6 localitati Bucuresti, Buftea, Corbeanca, Constanta , Mamaia, Mangalia si se vor fotografia cu amprenta.