Altele

Transport masini Anglia – Romania si nu numai !

               De curand am fost in Arad pentru a-mi cumpara un autovehicul second -hand pe care sa-l vand cu profit sau sa-l pastrez dupa cum soarta va dori. Am plecat de acasa sambata la ora 10:30 la Gara Focsani de unde cu trenul de 12:30 am ajuns la Bucuresti unde am stat in gara aproape 3 ore sa astept un tren direct spre Arad. M-am zgarcit si nu am luat bilet la vagonul de dormit fapt pentru care somnul meu a numarat peste 60 de „pauze”intrucat la cel mai mic zgomot tresaream si deveneam atent de frica sa nu raman fara banii, 2500 euro pe care-i aveam la mine mai ales ca eram singur. In plus nici macar somnul nu se atingea de mine decat cu m are greu reusind sa atipesc in cele mai de neimaginat pozitii posibile pe cele 2 canapele ce-mi stateau la dispozitie. Cu chiu, cu vai dimineata la orele 05:00 eram singur cuc pe strazile Aradului indreptandu-ma spre targul de masini. Am achizitionat un autoturism dar pentru a nu plati 50 euro pe un set de numere valabile 3 zile am ramas cazat la o pensiune, iar a doua zi mi s-au eliberat numere de Arad pe numele celui de la care am luat masina si m-am pus pe drum. Dupa 5 km masina s-a stricat si dintr-un ziar gasit in masina am luat numarul de telefon al unei firme de tractari, am sunat si in 30 de minute deja eram in curte la un service. Problema a foost minora, mi-a fost reparata masina imediat si nu am mai avut probleme pana la Focsani, insa din discutiile cu soferul am aflat ca firma la care lucreaza are ca obiect de activitate tractarile auto ocupandu-se si cu transport masini Anglia- Romania.

                        Am mai aflat ca masinile din Anglia sunt mai bune decat cele de aceeasi varsta de la noi din tara deoarece englezii le intretin mai bine si sunt foarte ieftine iar aducerea lor cu aceasta firma implica cele mai reduse costuri intrucat:

– transportul este efectuat de oameni cu experienta- specialisti in transport;

– poate fi transportat  orice tip de autovehicule noi sau avariate, utilaje, autoutilitare, atv-uri, motociclete sau scutere;

– cursele se efectueaza dupa o consultare care va furniza cea mai favorabila posibilitate pentru client alegandu-se ziua transportului, traseul optim pentru a se asigura pretul cel mai mic;

– toate transporturile sunt asigurate fiind acoperit orice risc de o asigurare de raspundere deplina ;

           Am ajuns la concluzia ca ar fi fost mai bine daca achizitionam un autoturism din Anglia si nu mai ma chinuiam atat pe drum, iar pentru ca am aflat prea tarziu asta nu ma impiedica sa spun  celor care doresc sa-si transporte masina comandata din Anglia ca pot apela cu incredere la serviciile Optimal Auto Srl  solutia cea mai buna si ieftina pentru transport auto.