Legea

Toata viata invatam…

Nu am pretentia ca as fi prea invatat, nici macar invatat, dar as vrea sa ma laud ca depun eforturi sustinute pentru a-mi mentine nivelul de cunostiinte, ba chiar sa-mi imbogatesc acest nivel. Cunoscand dorinta mea de a fi la curent cu cele mai recente modificari legislative, sefii profesionali m-au ~avansat~ la Ploiesti la un curs de pregatire profesionala.

Trecand peste neajunsurile datorate cheltuielilor de intretinere care pot fi considerate anulate de conditiile deosebit de bune de cazare, pot sa ma laud ca imi place organizarea acestui curs si materia inclusa. Am ocazia sa cunosc colegi din mai multe judete- 16, tot lucratori la politia transporturi si sa ma asez in mod obiectiv pe o treapta reala a ierarhiei ce se poate stabili la o prima vedere de ansamblu si va spun ca sunt multumit de locul ocupat.

Urmeaza sa vad cum voi asimila informatiile noi, iar in viitor cum le voi aplica, dar am convingerea ca voi avea un real castig din punctul de vedere al pregatirii profesionale.

Pentru ca stiu ca ma citeste si cine ~trebuie~ pot spune ca imi mai doresc si pe viitor ancorarea in activitati de pregatire profesionala continua cu toate ca aceasta activitate mi-a daunat pe linie personala intrerupandu-mi legatura cu sotia si fetita precum si legatura cu grupul ciclistilor vranceni care am vazut ca au fost foarte activi!