Altele

Tigla metalica Metigla!

In urma cu 10 ani in comuna Ceptura, judetul Prahova, pe o suprafata de 12 hectare a prins viata COILPROFIL, o unitate de productie avand domeniu de activitate productia de tabla cutata, profile galvanizate, panouri sandwich, piese de finisaj intrucat Romania promitea ca este o piata unde se vor cauta aceste produse. Investitia a fost o decizie buna realizandu-se dotarea cu utilaje si tehnologie de ultima generatie si beneficiaza de toate facilitatile necesare pentru a raspunde cerintelor clientilor si partenerilor.

Eu am ajuns pe site-ul acestui producator deoarece caut o varianta economica, dar buna si calitativ pentru inlocuirea acoperisului blocului in care stau. Am avut bucuria sa constat ca la aniversarea celor 10 ani care marcheaza experienta si profesionalism mai ales ca s-au produs peste 1 milion si jumatate de metri patrati de tigla metalica, clientilor li se pregatesc surprize placute : un concurs si o reducere de 20 % pentru tiglă metalică. Referitor la caracteristicile acestui produs am aflat ca producatorul precizeaza ca are garantie 10 ani , durata de viata de 50 de ani si contine cantitate minima de zinc garantata de 275g/mp. Acoperisul Metigla este recomandat si de faptul ca are un design modern si beneficiaza de montaj usor ceea ce implica si pierderi minime cu ocazia montajului.

Calitatea produselor a fost apreciata foarte mult pe piata romaneasca iar acest lucru a determinat dezvoltarea afacerii si a lantului de distributie la nivelul intregii tari chiar si in Focsani existand un  distribuitor tigla metalica Metigla.

Este clar ca produsele Coilprofil sunt recomandate prin raportul pret / calitate sa se afle pe primul loc in topul preferintelor persoanelor care cauta solutii convenabile pentru acoperisurile cladirilor indiferent de destinatia cladirii intrucat exista o paleta larga de culori care poate realiza o armonie intre aspectul general al cladirii si acoperisul sau.