film

The November man – 2014

De la inceput o sa recunosc faptul ca distribuirea lui Pierce Brosnan in acest film a fost un motiv determinat in a ma hotara sa urmaresc filmul. Poate ca nu sunt singurul care am prins drag de Brosnan- agentul 007 si am pastrat aceasta atractie cu toate ca dupa vizionarea filmului am realizat ca si pentru oamenii celebri timpul trece, iar acest lucru se vede pe infatisarea fizica a omului.

In acest film Brosnan il interpreteaza pe Peter Devereaux, un agent letal și foarte bine instruit exCIA, care a fost bucură de o viață liniștită în Elveția. Când Devereaux este atras de pensionare pentru o ultima misiune, el trebuie să protejeze martor valoros, Alice Fournier. Asa cum foarte usor se poate intui misiunea nu este una chiar usoara si exista multe pericole, tradari si provocari. Interesant este ca si factorul sntimental isi face aparitia in aceasta lupta oarba pentru supravietuire si chiar are un loc bine determinat in economia filmului. Confruntarea batranului agent cu un fost elev si coleg- agent din generatia de viitor a serviciilor secrete, scoate in evidenta faptul ca istetimea si agerimea in gandire infrunta usor determinarea si puterea prezente la un tanar.

Nu va spun cum se termina, dar este un film pe care-l recomand cu toata increderea unei persoane care aprecieaza filmul de actiune.