film

The Gunman

Astăzi mi-am făcut din nou timp pentru un film și am ales The Gunman, un film din anul 2015. Jim, jucat foarte bine de către actorul Sean Penn, este un fost soldat al Forțelor Speciale care în timpul activității a executat un contract și l-a asasinat pe Ministrul Resurselor Umane din Republica Democrată Congo. Ulterior, după 10 ani în timp ce se afla tot în Congo dar activa în tabere pentru ajutorarea oamenilor nevoiași a fost descoperit ca fiind autorul atentatului și a trebuit să fugă s se salveze. Pentru că de operațiunea secretă știau puține persoane a început o misiune contra cronometru să afle cine a trădat și mai ales să încerce să rezolve în mod favorabil lui situatia. Se pare că prieteniile nu sunt veșnice și în schema destul de periculoasă intervine și ispita feminină – Annie 9 interpretată de către frumoasa Jasmine Trinca.

Acțiunea, violența umană și suspansul definesc foarte bine acest film pe care eu îl recomand celor care iubesc acest gen de filme. Filmul a avut un ritm și acțiunea a fost interesantă după părerea mea, chiar dacă acest film nu o să fie unul exponențial pentru cariera cinematografică a lui Sean Penn.

Finalul nou o să vă supere !

Vă atenționez însă 😀 că filmul are 115 minute, este nerecomandat persoanelor sub 15 ani, nu a primit premii sau nominalizări la festivalurile de film și că are pe IMDB media notelor fixată la 5,8.

Vizionare plăcută și aștept impresiile dumneavoastră !