Concurs

Suporterul cel mic !

              Meciurile echipei Steaua din acest sezon competiţional le-am văzut cu fetiţa mea, devenită fără voie, fan STEAUA şi suporter înflăcărat. Strigă şi cântă cu mine …. Sunt fericit……  şi e atât de frumoasă când e fericită, când ţipă de bucurie că Steaua câştigă cu toate că la meciul cu Chelsea a suferit cu mine şi-mi spunea :  „Nu fi supărat , tati ! „

                    Sunt convins că în România suntem toţi suporteri ai echipei naţionale de fotbal, am fost şi supăraţi de ultimele absenţe de la turneele finale, dar eu am prins şi vremurile în care ieşeam pe străzi de bucurie atât în Bucureşti cât şi în orăşele mici din provincie şi localitaţi rurale.

                   Dragii mei fotbalişti convocaţi la naţională, vă rog din suflet, dăruiţi-vă pe teren, luptaţi şi câştigaţi, bucuraţi-ne pe noi şi fericiţi micii suporteri pentru că mult a trecut din 1994 până acum. Aveţi grijă cum vă învăţaţi aceşti tineri suporteri , căci ar fi păcat să-şi înceapă şirul amintirilor despre fotbal cu dezamăgiri.

                   City Insurance, sponsorul oficial al Echipei Naționale de fotbal a României, oferă fotbaliştilor noştri sprijinul material, noi ne-am pregătit sufleteşte şi aşteptăm victoria la Amsterdam în data de 26.03.2013 şi nu m-ar deranja să fiu în tribună .
Hai Daria, hai România ! P1050733 P1050734