blogalinitiative

sticla eco reutilizabila

Dupa cum ne-a obisnuit, Blogalinitiative ne pune la curent cu noutatile din orice domeniu, iar acum e randul noutatilor in ceea ce priveste folosirea economica a resurselor planetei prin inlocuirea pet-urilor ( sticle sau caserole ) cu sticle eco reutilizabile din plastic pur, medical și cu vase din plastic garantate pe viață.
Eu nu stiam de TUPPERWARE, dar afland de pe site ce produse ofera spre comercializare si vazand filmari referitoare la modul de folosire a acestora in mod corect, am ajuns la concluzia ca sunt produse atractive din punct de vedere al utilitatii.
Eu am ales o sticla de 500 ml pentru a-mi fi primul produs de la acest producator pentru ca m-a atras reclama privind rezistenta la distrugere precum si aspectele legate de forma ale sticlei. Am asteptari mari de la ea si anume sa reziste mult mai mult decat PET-ul de 500 ml din care bea fetita mea zilnic apa. Dupa ce voi primi produsul revin cu o parere referitoare la el si voi fi foarte corect intrucat am mari asteptari vis-a-vis de rezistenta.