Altele

Start me up

         Start Me Up este o şcoală de antreprenoriat adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani care îşi doresc să pornească la drum pe cont propriu. Parerea mea este ca imediat dupa examenul de maturitate, Bacalaureat, un tanar poate fi un antreprenor si as fi de parere ca varsta minima poate cobora la 18 ani.

               Nu ma mai incadrez in limitele de varsta , desi nu sunt perimat si as putea fi un antreprenor bun chiar in ciuda varstei, dar respectand cerintele campaniei Blogalinitiative m-am gandit sa dau si eu o mana de ajutor si sa trambitez cat pot de tare referitor la premiile acestei campanii in speranta ca voi convinge macar un tanar care se incadreaza in varsta impusa , pentru a participa la provocare.
Eu de-ar fi sa ma lansez in antreprenoriat, as viza o activitate in turism desi e foarte costisitor.
Pentru ca nu fac parte din publicul tinta, invit tinerii sa participe la aceasta campanie, sa-si exprime dezideratele si poate vor avea ocazia de a participa la evenimentul Start me up sau la sedinte de training.

            Caravana Start me up trece prin mai multe orase mari din tara , iar acest lucru este un motiv in plus pentru care va invit, tineri viitori antreprenori sa participati la campania care nu va cere decat sa spuneti in ce domeniu ati vrea sa va lansati in afaceri pe cont propriu.
Succes !