Altele

SevenDrive : comunici cu maşina ta !

                Iată că tehnologii imaginate de scenarişti în filmele de acum 15-20 de ani prind viaţă şi ne fac viaţa mai frumooasă şi mai uşoară deoarece există oameni care se dedică acestui scop şi chiar reuşesc !
În această categorie de oameni introduc şi băieţii deştepţi cazaţi la BOC Pipera str. George Constantinescu , nr. 3, care au dezvoltat un produs foarte util şi îl comercializează la preţuri mai mult decât atractive.
Să vă spun despre ce e vorba pentru că prea am lungit introducerea :
Se numeşte SEVENDRIVE şi calea de comunicare indirectă dintre proprietr și autovehicolul său. Compus din dispozitivul Seven Go care este un modul dotat cu GPS si A-GPS, precum si antena ca la telefoanele mobile funcționează pe aceleasi frecvente, plus giroscop, și care se mufează ușor la mufa mașinii  denumită OBDII. Acest modul este completat de o aplicație care poate fi descărcată gratuit pe smartphone-uri cu sistem de operare Android sau IPhone, aplicație care permite comunicarea constantă imediat ce dispozitivul a fost instalat la mașină , fără a fi nevoie să se dea alte comenzi ulterioare de conectare, practic devine componentă a mașinii !

Ce poate face :

              Echipamentul transmite periodic prin intermediul unei comunicații GPRS, date privind starea mașinii, la un interval de 30 de secunde cu motorul pornit și posesorul autovehicolului dotat cu acest sistem află exact:

– unde este autovehicolul ;

– câte ore a fost condus zilnic, câți kilometri, care este consumul de combustibil, numărul de trasee parcurse și viteza maximă. Un sumar zilnic al mersului cu mașina;

– alertează atunci când ai lăsat-o parcată dacă a fost remorcată, dacă i-a fost deconectat dispozitivul;

– anunță exact datele de expirare a ITP, RCA, rovignetă;

– oricând poți dovedi , dacă ai acest dispozitiv, unde te afli cu mașina deoarece poți transmite prin SMS, e-mail Facebook, Twiter, locația exactă;

– acest uultim lucru eset foarte utilș pentru companiile care având parc de auto doresc să monitorizeze exact modul de folosire a mașinii de către angajați ;

În concluzie nu stați pe gânduri, cumpărați acest echipament foarte ușor , chiar și online, la prețul unei alarme antifurt și vă ve-ți bucura de mai multe avantaje decât cele zgomotoase ale alarmei clasice și intrați în marea familie a prietenilor SevenDrive pe Facebook !

Cele mai multe relații, detalii tehnice și răspunsuri la întrebări găsiți pe site !