Altele

Salteaua dicteaza somnul!

                        De multe ori cand te trezesti dimineata si spui cunoscutilor ca nu ai dormit bine, raspunsul acestora dezarmeaza cu toate ca nu are nicio valoare de adevar : „Nu ai fost muncit suficient”! De ce oare se considera ca oboseala aduce somnul bun in conditiile in care este bine stiut ca pentru un somn odihnitor este indicata o aerisire buna a camerei, eliminarea aparaturilor elecronice din camera de dormit si nu in ultimul timp un asternut confortabil ? Eu personal nu am probleme referitor la calitatea somnului, tocmai pentru ca am grija sa indeplinesc celelalte conditii enumerate de mine. Dupa parerea mea oboseala nu influenteaza calitatea somnului, iar somnul este o actiune ordonata de corp indiferent ca omul a depus sau nu efort. Dupa cum spuneam, pentru un somn odihnitor de cele mai multe ori aerisesc camera chiar inainte de ora de culcare, televizorul il scot din priza si alte aparaturi electronice nu mai am in dormitor. In ceea ce priveste suprafata de dormit sunt avantajat deoarece mobila din dormitor am facut-o la comanda si mi-am achizitionat o saltea cu arcuri de calitate stiind ca e o investitie care merita toti banii. Chiar si dormitorul fetei facut tot la comanda l-am dotat cu o saltea memory foarte buna intrucat are spuma din poliuretan si spuma cu memorie de forma ceea ce asigura o mare fermitate. Aceasta saltea cumparata special pentru camera fetei are multe avantaje asigurate de tehnologia fabricarii ei ( sustine si relaxeaza coloana vertebrala, distribuid presiunea corpului; se adapteaza la temperatura corpului; ajuta la minimizarea miscarilor in timpul noptii; ofera un grad mare de ergonomie in timpul somnului si creste numarul orelor de somn odihnitor; favorizeaza o corecta circulatie a sangelui in timpul somnului datorita fermitatii sale adecvate) dupa cum spune producatorul , insa eu stiu doar ca fiica mea e fericita in patul ei.

P1080580

                             Revenind la ideea de la inceputul postarii sunt sigur ca intre starea de oboseala si salteaua de dormit, mai mare influenta asupra somnului o are salteaua de dormit! Si pentru ca exista Salterra, magazin online care comercializeaza produsele celor mai prestigioase branduri din Europa si cele mai bune produse realizate in Romania pentru un somn odihnitor si sanatos chiar nu trebuie sa-si faca nimeni griji, gaseste orice tip de saltea.

                                  Cine este in cautarea unei saltele potrivite pentru dormitorul sau trebuie sa stie ca exista chiar si posibilitatea fabricarii saltelei pe marimile dorite de client, transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 800 lei, iar modalitatile de plata sunt diverse si acopera orice solicitare.  In plus, Salterra intampina clientii cu urmatorul mesaj : “Devino fan-ul paginii Salterra si descoperi super oferte de Black Friday!”