Din Focşani

S-a terminat concediul

Mă aflu în ultima zi din cele de concediu de odihnă și trăgând linie pot spune că am avut un concediu plăcul chiar dacă vremea a fost cam ploioasă. Bine  că nu a plouat cât am fost la mare 5 zile și am reușit să mă bucur de soare pe durata întregilor zile. Acest concediu am marcat cele mai matinale treziri întrucât la orele 05:30 eram deja pe plajă cu puiuțul meu Daria _Elena, și în timp ce eu admiram răsăritul aceasta dormea cu năsucul în vânt luându-și porția de aerosol natural. Chiar e plăcut să vezi răsăritul și nu pot înțelege de ce până acum nu am plecat să văd spectacolul ieșirii soarelui din nemărginita mare .

Am fost cazat la Mamaia și pentru că anul trecut am fost tot acolo pot spune că am gasit stațiunea mai curată, înfrumusețată și modernizată. Pista de bicicleteDSC_0930DSC_0989DSC_0815 inexistentă anul trecut, mi-a sărit în ochi imediat, iar finalizarea pasarelelor pietonale dă cu adevărat un aspect civilizat turismului.DSC_0748

Îmi propun ca anul acesta să mai ajung o dată la mare pentru a-mi împrospăta bronzul pielii care în timp se va curăța și totul depinde doar de vreme.

DSC_0788NU puteam rata parada de deschidere a sezonului și carele alegorice ale cluburilor !