Altele, Din Focşani

Rezultatele pedalatului de astăzi

Așa cum mi-am propus, astăzi am ieșit cu prietenii la o pedală mică și la final am constatat că nu a fost chiar așa de mică după cum preconizam 😀 ! Traseul urmat a fost Focșani- Golești- Cotești – Cârligele – Dălhăuți- Faraoanele- Câmpineanca- Focșani și a însumat conform aplicației Strava pe care am folosit-o corespunzător pentru prima dată 😀 , 39,5 km. Intrând în amănuntele statistice o să vă spun că am fost pasibil de amendă la regimul circulației rutiere întrucât am atins viteza maximă de 56,9 km/h mai mult decât o Dacie 😀 ! Timpul total de mișcare a fost de 2 ore și 4 minute rezultând o viteză medie de 19 km/h în condițiile unei diferențe maxime de nivel în sensul ascensiunii de doar 346 metri.
Sunt mai mult decât mulțumit și o să vă ofer câteva fotografii cu gașca noastră de doar 7 cicliști amatori. Totuși vreau să precizez că nu m-am dat jos de pe bicicletă pe urcările grele sau alte locuri solicitante așa cum făceam până acum, iar pentru mine acest lucru chiar este încurajator pentru viitoarele ieșiri.

Comunitatea cicliștilor vrânceni așteaptă și dorește să i se alăture cât mai mulți cicliști !

Până la următoarea ieșire pe care sigur o voi mediatiza pe blogul meu, că doar e blog personal :D, vă transmit următorul mesaj preluat de la un coleg de pedalat: ”Celor cărora nu le va fi pe plac  ceea ce văd în fotografii nu pot decât să ni se alăture”!

Fiind oră târzie mă opresc aici cu postarea mai ales că astfel de postări vor mai urma întrucât vara asta voi fi în șa!

20.05-1copac sau rest ?