Altele

Recomand Fotograf nunta Bucuresti!

            Traiul de zi cu zi  este destul de greu pentru o mare parte dintre oamenii zilelor noastre . Zilnic in timp ce ma deplasez spre locul de munca ma intersectez cu oameni care merg abatuti, merg purtand capul in pamant, murmurand cuvinte indescifrabile pe care considera ca si le spun in gand ! Nu sunt oameni invinsi sunt oameni atacati de grijile zilnice , de asigurarea celor necesare traiului familiei precum si pentru achitarea obligatiilor si indatoririlor fata de stat dar si fata de terti, obligatii impuse ori  pe care singuri si le-au creat. Cand se intorc de la serviciu  intalnirea cu ei imi prezinta de cele mai multe ori aceleasi scene si am ajuns pe unii sa-i cunosc bine din vedere si chiar sa ma ghidez in functie de locul in care-i intalnesc, daca am intarziat ori sunt in grafic cu deplasarea spre casa ( ori spre serviciu dimineata) fara a ma mai uita la ceas.

           Cu toate acestea asa cum i-am descris si m-am descris apartinand acestui tip  de om abatut de griji, noi suntem martorii celor mai importante evenimente din viata apropiatilor nostri si a celor dragi. Noi, oamenii grijilor stim sa descatusam energia bucuriei si sa facem uitate grijile aducand buna dispozitie la evenimente fericite indiferent ca sunt petreceri de botez, cununie ori nunta. Noi oamenii continuam totusi sa vedem umbra din spatele zambetului, din spatele fericirii insa un ochi de profesionist, un ochi priceput de artist intotdeauna prinde cadrul cel mai bun, lumina perfecta, unghiul perfect si imortalizeaza pe vecie clipele placute ale acestor evenimente. Un astfel de ochi priceput am avut bucuria sa descopar atunci cand am accesat site-ul unui fotograf de nunta ! Fotografiile lui te duc intr-o lume minunata, intr-un taram al binelui absolut si spun povestea unei nunti mai frumos decat ar putea sa o redea un narator iscusit pentru ca vorbele se duc , dar imaginile vorbesc de la sine ! Si chiar aceasta este menirea unui fotograf de nunta, sa ofere mirilor, cei mai fericiti oameni , cele mai frumoase fotografiicare sa aiba puterea sa le destepte amintirile si la sarbatorirea nuntii de argint, aur si platina! Fotograful descoperit de mine se numeste Joita Lucian si este atuul celor care doresc o nunta nemuritoare indiferent daca sunt din Bucuresti, Pitesti, Craiova sau orice alt oras al tarii, mai ales ca realizeaza si filmari cu aparatura profesionala ! Frumusetea fara de seaman al copilului in ziua in care primeste crestinescul botez este obligatoriu sa fie pastrata pentru totdeauna, iar aces fotograf chiar stie sa pastreze pentru cand bebelusul va deveni om mare, momente pe care nu ar putea sa si le aminteasca , dar care îi vor fi foarte dragi vazândule imortalizate in fotografii.

             Fiind atat de placut impresionat de fotografiile surprinse de acest adevarat artist al obiectivului am continuat navigarea pe nemarginitul taram al internetului si am descoperit un alt site de acest gen ca sa continui starea de bine pe care mi-a indus-o fotografiile lui!