Concurs

Provocarea www.cadouriemma.ro

        În această postare îmi exprimam regretul că în urmă cu 7 ani, la nunta mea, nu am avut sticlă de șampanie și pahare personalizate așa cum am descoperit că sunt pe site-ul cadouriemma, iar amica mea din blogosferă, sensibila Dana, m-a provocat să caut un cadou pentru soția mea mai ales că am de unde alege și chiar voi fi pus la grea încercare pentru că toate cadourile sunt speciale !

          Dana, uite că m-am ambiționat și intrat în secțiunea Cadouri femei  am început să răsfoiesc paginile în căutarea cadoului Iulianei. Nici nu a durat mult și am găsit un cadou care o va face să uite supărarea accidentului prin care a rămas fără ceas de mână . E vorba de un alt ceas asemănător celui căruia i s-a spart ecranul, dar cu adevărat special întrucât voi solicita și gravarea numelor noastre și a fiicei Daria. Priceperea mea pe linia alegerii unor produse cosmetice m-a făcut să aleg un voucher valoric de 100 lei .E chiar interesantă această posibilitate de a face cadou un voucher și salut această idee făcută să scoată de la înghesuială bărbații nepricepuți 😀 ! Tare aș vrea ca această fructieră argintată să facă uitată vechea fructieră victima mișcărilor mele grațioase de elefant prin sufragerie 😀 !

             Pentru că Iuliana are o preocupare constantă pentru casa noastră am ales și secțiunea Cadouri casă

unde am găsit niște servicii farfurii deosebite, numai bune pentru mâncare eco

Gravura unicat artistică m-a atras ca un magnet și din nou am urmărit cu uimire piesele speciale personalizate atât de frumos cu litere care parcă dansează de bucuria caligrafiei perfecte. Cu mare tragere de inimă am ales să vizitez pagina cadouri bărbați unde am pretenția că mă descurc mult mai bine și de unde am ales un mic cadou și pentru suflețelul meu  și anume o sticlă de formă deosebită personalizată cu un mesaj special : ”Nu mă lăsa de la gură !”

logo41-300x90