Concurs

Primesc, citesc şi dăruiesc…

Sună a laudă pentru că interpretarea prin citirea titlului şi a textului ţine de tonul celui care citeşte, dar dacă m-aţi fi auzit vorbind aţi fi putut constata că nu este intenţia mea de a mă lăuda.

Pe site-ul librăriei on line Bookcity.ro am descoperit că există o secţiune dedicată cadourilor şi anume reprezentanţii librăriei vor împacheta comanda primită şi o vor trimite la adresa comunicată de către cumpărător reuşind astfel să livreze un eventual cadou pentru o persoană dragă! Acest serviciu este valabil în orice perioadă din an, iar cărţile comandate vor fi frumos împachetate în hârtie de cadouri!
Pentru că vine Paştele  mi-am adus aminte că eu nu am mai primit cărţi cadou din clasa a IV-a şi îmi permit să-mi exprim dorinţa de a primi un cadou special, o carte care să păstreze tonul pozitiv al ultimilor cărţi lecturate de mine, o carte care să-mi păstreze optimismul şi să-mi arate partea plină a paharului vieţii ! Vreau o carte de dragoste, cu dragoste şi din dragoste!

Pentru că oferta cărţilor de dragoste pe bookcity este mare şi conţine doar titluri bune, las la bunul plac al  celui care dăruieşte alegerea cărţii pentru ca astfel să simtă şi el din emoţia darului :D!

Şi am mai văzut încă o oportunitate pe acest site ! E vorba despre sistemul prin care în cazul în care clientul se răzgândeşte asupra cărţilor comandate poate anunţa telefonic, prin telefon 0800 800 806 (gratuit în reţelele fixe şi Cosmote), despre acest lucru şi cărţile comandate pot fi schimbate sau se poate restitui contravaloarea acestora. Singura condiţie pentru a fi valabil acest serviciu este aceea de nedeteriorare a pachetului trimis de către librărie.

Să văd acum cine m-a auzit 😀 !