Din Focşani

Prima serbare la gradinita !

                            Timpul trece si astazi am trecut si eu prin emotiile primei serbari la gradinita a fiicei mele Daria Elena!
Intai s-au strans micutii avand si ei propriile emotii :P1100219
Dariei numai de fotografii nu-i era, in rest trup si suflet pentru serbare ! 😀
P1100215
Iata ca a venit si momentul in care fara emotia s-a descurcat foarte bine si a spus poezia neajutata :
DSC_0235
Programul artistic al micilor raze de soare de la gradinita a continuat intr-un mod placut cu poezii, muzica si nelipsitul dans pe ritmuri diferite, ocazia perfecta pentru prezentarea valentelor artistice !
DSC_0296
Dupa ce razele de soare au obosit a venit randul lui Mos Craciun sa le aduca bucurii asa cum si copiii si-au bucurat parintii prezenti cu prestatia lor artistica! Mosul, om atent si grijuliu a avut exact cadoul dorit de fiecare copil si le-a rasplacit astfel faptele bune din cursul anului spunandu-le ca spiridusii sai vor continua sa le supravegheze activitatile. Daria nu s-a speriat de Mos Craciun cu toate ca acesta era cam ”chinezarie”, dar ce sa-i faci daca actorul 😀 era muuuuult mai tanar si fara fire de par alb ? 😀
DSC_0302
Multumita, doamna educatoare Andreea, a facut fotografii cu razele ei de soare si nu a lipsit nici Daria care insa a fost imortalizata in dublu rol daca luam in calcul si tabloul pe care tocmai il primise.

DSC_0311
Pentru a va convinge de buna dispozitie si istetimea copilasilor, aveti ocazia sa va simtiti bine privind urmatoarele filmari :
[youtube=http://youtu.be/t3-VefBYpRE]
[youtube=http://youtu.be/k525QSKlSbw]