Altele

Prima leapsa……

              Am decis sa preiau leapsa de la prietenul Tudorel Bezea si o sa va spun cat m-a ajutat experienta vietii mele de 32 ani pentru a ma exprima pe blogul propriu.

             Ei bine, sunt ajutat in primul rand de faptul ca la scoala am inteles importanta scrisului , am invatat literele toate si putina gramatica pentru ca matematica nu mi-a placut. Apoi , la gimnaziu am mai cochetat cu franceza, geografia, istoria si cam toate materiile, dar nu prea mi-au mai ramas informatii decat in sertarasele mintii blocate de atata praf deoarece nu le-am mai deschis. Ulterior a urmat liceul si mi-am cam batut joc de invatatura fiind profil industrial si mult mai usor pentru un baiat cu minte , dar puturos ca mine si cei 4 ani au trecut usor.  Lectia realitatii am primit-o in primul an dupa liceu cand angajat fiind a trebuit sa ma intretin cumparandu-mi ce-mi trebuie si  sa mai si pe acsa de-ale gurii sau bani pentru butelie, curent, zahar etc.  Am realizat ce „vijelie” este afara , dupa cum spunea profesorul meu de Limba si literatura romana, d-l Iancu Ion de la Gugesti, si am pus mana din nou pe carte pregatindu-ma pentru o meserie la care visasem de mic copil. In timp ce invatam am avut si doua escapade intalnindu-ma cu alcoolul pentru care singur m-am pedepsit cu cititul si bine mi-a prins. Efortul depus si intelegerea domnului profesor au dat roade si am imbratisat profesia dorita, dar m-am vazut inconjurat de persoane mult sub nivelul si ambitiile mele si aruncat de sistem „unde si-a intarcat dracul iapa” am cazut intr-o totala plafonare. Dupa 20 de luni am revenit la civilizatie , dar programul nu-mi permitea luxul de a-mi imbogati cultura generala. Cu toate ca am absolvit Facultatea de Drept nu am acumulat experienta pe care sa o folosesc in blog ci doar cateva cunostiinte necesare la locul de munca . Abia din 2008 am reintrat pe firul dezvoltarii culturii generale si din dorinta de a-mi umple golurile am inceput sa mai carpesc cate putin, in fiecare an mai mult si pot spune ca sfarsitul anului 2012 -inceputul 2013 sunt , pana acum varful ratei de acumulare, varf pe care vreau sa-l imping cat mai sus.

         Prin urmare pe mine experienta de la locul de munca nu-mi aduce avantaje in activitatea pe blog, dar pot spune ca prin prisma meseriei ma autocenzurezpentru a nu avea probleme.

              Oricum blogul meu nu e vreun blog cu greutate, e un blog al unui om simplu si sper sa- l mentin macar la acest nivel cu toate ca nu va ascund dorinta mea de a-l profesionaliza, de a capata mai multe informatii de la colegii din blogosfera si in primul rand de a participa la cat mai multe campanii voluntare cu impact in societate.

                Imi doresc sa nu-mi fie rusine de ce am scris , peste ani atunci cand fetita mea imi va citi jurnalul modern !

                Pentru ca e leapsa, as vrea sa stiu cine o preia pentru a-i pune au numele aici………. !

Update : Leapsa va fi gazduită de blogul Banca de la poarta!