Altele

Poșeta multi…… încăpătoare!

        Reeija   m-a invitat să-mi aduc aminte o întâmplare deosebită în care să fie evocată și prezența poșetei soției mele. Păi nici nu ar fi greu pentru că poșeta femeilor mereu este în mijlocul atenției. Poșeta este cea care adăpostește toate secretele femeilor și oricât de mare ar fi tot e mică și neîncăpătoare la fel cum oricât de organizate ar fi toate lucrurile puse în ea niciodată nu va fi găsit ușor ceea ce îi trebuie femeii .

       În ceea ce privește aventurile mele cu poșetele soției mele mereu am avut curiozitatea nesatisfăcută de a afla de ce îi trebuie unei femei atâtea poșete! De ce plec la cumpărături de produse alimentare cu soția și ajungem pe la zona genților- poșetelor pe care le admiră și după care suspină ( în cazul în care nu-și cumpără una ) la revenirea acasă! Are poșete și genți și de vară și de iarnă ; și din piele și din imitație și din material textil; și mai mici , dar și mai mari ; și monocolore dar și multicolore; și  cu o toartă și cu două; și cu puține compartimente, dar și cu multe ( unele chiar pitite ) și cu fermoar și cu scai și cu alte sisteme fițoase de închidere, ce să mai lungesc vorba, are …. un raft din șifonier plin cu genți și poșete.

         Ce știu sigur e că nu are poșete cumpărate de la magazinul online Reeija, deși pe unele mi le-a arătat ănsă m-am făcut că nu înțeleg cu toate că la asta s-a uitat de trei ori  😀 !
Într-o zi am plecat cu soția la cumpărăturile săptămânale iar cand am revenit acasă nu găseam cheile în geanta ei. În fața ușii am luat și măsură radicală de a răsturna conținutul genții, după ce eu fusesem să caut cheile prin mașină. A fost una din puținele ocazii când am putut să văd și eu ce conține o geantă de femeie pentru că eu nu umblu în geanta soției.  Și am văzut : agendă; o carte portofel; un portofel mărișor; pixuri (albastru,  cu pastă şi cu gel); un marker; stick de internet; stick de memorie; scotch; card; acte; un bilet de autobuz; 3 cărți de vizită; cheile..cu un breloc dar de la grădiniță nu de acasă; portfardul măricel având ruj, pudră, o cremă, creion de ochi, un mini-parfum, leucoplast; ochelarii de soare; un baton de ciocolată; batistuțe de hârtie; șervețele umede; telefonul mobil;. strugurel; ojă; câteva medicamente de strictă necesitate, țigările și bricheta, un spray mic de gură și unul de autoapărare . Numai cheile nu le-am găsit și a trebuit să sparg lacătul de la magazie iar de acolo am luat dublura cheilor de la apartament putând intra în casă și după noi căutări prin buzunare și geantă soția a găsit cheile ……. în geantă!

         De atunci ne-am învățat să nu abandonăm căutatul vreunui obiect despre care bănuim că ar fi în geanta -poșeta soției întrucât, deși dă senzația de sac fără fund, sigur va fi găsit !

         Sfatul meu este să cumpărați doamnelor poșete și genți, dar să aveți mai multă grijă cu……….. organizarea!

         Particip la etapa 12 din SuperblogSpring 2013!