Concurs, Din Focşani

Platește on-line impozitele……

                Dacă locuiești în una din cele 188 de localități ale României în care se pot plăti   taxele și impozitele pentru case, terenuri, mașini, dar și amenzile folosind cardul Visa, on-line sau la POS-uri, esti norocos și ar trebui să adopți această modalitate de plată ajutând orașul tău să fie desemnat ”Orașul Viitorului”, iar tu vei putea câștiga unul din cele două smartphone-uri Samsung Galaxy SIII oferite prin tragere la sorți după ce te vei înscri în aplicație ! În plus trebuie să știi că aceste modalități de plată au numai avantaje:

1. Comision zero la plata cu cardul a taxelor și impozitelor;

2. Valorificarea diverselor oferte puse la dispoziție de către bănci exclusiv pe carduri, cum ar fi cash-return sau rate fără dobândă;

3. În ceea ce privește plătile online, principalele avantaje vizează în special confortul contribuabililor: tranzacțiile se pot efectua de oriunde, 24 de ore din 24, inclusiv sâmbăta și duminica, în condiții de securitate recunoscute pe plan internațional;

                  La Focșani, în data de 21.03.2013, cam așa știu angajații Primăriei să explice aceste tipuri de plată :

”Acum 2 minute, vrând să aflu dacă pot plăti impozitul on-line am făcut greșeala să deranjez la numărul de telefon 0237233333 este prezentat ca Telefonul cetățeanului, un angajat al Primăriei Focșani care în afară de faptul că nu a înțeles întrebarea mi-a închis telefonul spunând : ”veniți la Primărie și verificati cardul dacă aveți credit disponibil” ! Am revenit cu alte 2 telefoane, când prima dată iar mi-a închis spunând acea doamnă că ea știe ” ce e online” , iar a doua oară mi-a spus că ”m-am sculat cu fața la cearceaf” și că ” ne ascultă DNA-ul ” ! Menționez că există 188 de primării în țară care au eliminat cozile la plata impozitelor și au adoptat serviciul de plată on-line a impozitelor, multe localități fiind din mediul rural, la nivelul acestora Primăria Focșani nereușind să se ridice !”

                E bine că la Focșani putem plăti folosind cardul, dacă on-line nu se poate! În plus dacă plătim impozitele până la sfârșitul lunii Martie 2013 beneficiem de o reducere la impozit de 10 % ( nu e valabil și pentru plata amenzilor ) !