Altele

Paravion.ro este în avantajul tău!

                Răspund cu plăcere provocării pe care mi-a lansat-o amicul meu on-line Iuliu și mă angajez în cursa privind un city break în Cipru!
Pentru că-mi place să mă documentez o să verific personal modul în care funcționează rezervarea biletelor de avion pe site-ul Paravion.ro și o să vă spun în câteva cuvinte deoarece sigur oricine se poate descurca, lucrul cel mai greu fiind acela de a convinge oamenii să aibă încredere și să-și rezerve singuri bletele de avion iar pentru asta voi insista cu prezentarea tuturor avantajelor ! Pentru că intenționez ca în vara acestui an să plec par avion 😀 la rude în Italia este momentul propice să-mi caut bilet la preț convenabil și să/mi fac o părere fundamentată despre acest site !
Am deschis Paravion.ro  primul website românesc de servicii turistice şi rezervări de bilete de avion online și am constatat că acest site oferă multiple răspunsuri la căutările turiștilor oferind o gamă vastă de servicii și anume rezervări de bilete la avion ; cazări la hoteluri; oferte de turism pe litoralul românesc în țară sau vacanțe exotice; oferte de închirieri auto , etc însă de la început mi-a sărit în ochi Best Web Reservation System . Am selectat din partea superioară opțiunea unui bilet dus- întors , apoi am continuat să completez datele solicitate de sistem ”plecare de la București -Otopeni   –  sosire la Venetia Treviso , datele de 01.07.2013 dus și 12.07.2013 întors pentru 2 adulți și un copil sub 12 ani si am găsit cu 331 de euro cele mai ieftine bilete cu ore convenabile ! Am selectat  „continuă ” iar în partea de jos a paginii ”continuă fără hotel” și am ajuns la rubrica unde trebuiesc trecute datele de identificare ale pasagerilor după care urmează ”finalizare comandă”. Modalitățile de efectuare a plății sunt diverse și au calitatea de a mulțumi orice dorință, iar livrarea biletului va fi imediată.

                Pentru că îmi place site-ul, pentru că este atractiv și ușor de utilizat l-am analizat mai bine și am constatat că are și o secțiune de blog unde se găsesc articole deosebite despre destinații turistice, iar logarea se poate face direct folosind contul Facebook ceea ce dă o notă mare acestui site deoarece este ”în trend”!

                   Despre Paravion Tour
               În anul 2012, Paravion.ro a primit premiul pentru “Cel mai bun website de rezervări online din România” în cadrul celei de-a V-a ediții a Galei Premiilor de Excelență, Hotel Tourism & Leisure Investment Conference şi s-a lansat pe piaţa turismului online din străinătate prin: Paravion.bg, Paravion.com.cy, Paravion.com.tr, Paravion.es, Paravion.it, Paravion.hu şi Paravion.uk.com.
În anul 2013, Paravion.ro a primit șase trofee în cadrul Galei de premii eTravel Awards: două premii întâi, la categoriile Web Reservation System și Mobile Solutions, locul al doilea pentru Facebook Fan Pages și Newsletter și locul trei la secțiunile Facebook Applications și Others, pentru licitaţiile Paravion.ro.
Site-ul dispune de Call Center-ul Paravion.ro şi de 45 de filtre de siguranță dezvoltate personalizat de către PayU.
–  pentru că există asistență telefonică asigurată de către operatorii paravion.ro 24/24 – 7/7 , pasagerul poate intra în legătura cu operatorii Paravion prin sistemul de suport online pentru vânzare bilete avion, hoteluri și vacante.
–  se poate face check-in online  din fața calculatorului de acasă, unde tu- pasager stai relaxat și confortabil, îți alegi singur locul în avion și îți tipărești cartea de imbarcare;
–  scapi de drumul la agenție și nu pierzi timp iar când ai găsit zborul care îți convine, poți să faci plata online și să primești biletul prin e-mail;
–  siguranța datelor și a metodei de plată on-line;
–  rapiditatea de răspuns a site-ului , ceea ce înseamnă că poți rezerva biletul mult mai repede decât la agenție;
–  costurile reduse întrucât sunt înlăturate comisioanele agenției ;