Concurs

Papuci de la ZorileStore – review !

          În urmă cu câteva zile v-am spus că am acceptat provocarea Blogalinitiative pentru a deveni ambasador Zorile Store, iar astăzi sunt în măsură să vă dau raportul final asupra perechii de papuci Rider Mali II SLIDE AD pe care am ales-o din multitudinea de produse, toate de calitate superioară !
Așadar expun următoarele :
Papucii aleși de mine sunt papuci clasici, confortabili și au calitatea de a mulțumi persoanele sensibile care-mi seamănă și care nu pot suporta papuci cu șiret între degetul mare și vecinul său 😀 de la picior! Materialul din care sunt confecționați, piele ecologică are o textură diferită interior -exterior, și dă o senzație plăcută pielii piciorului atunci când îi încalț, în timp ce pe exterior pielea ecologică transmite un mesaj de seriozitate și rezistență, iar ca aspect logo-ul întregește imaginea unui papuc bine croit și rezistent!  Perforațiile din partea superioară contribuie la o aerisire îmbunătățită a piciorului! De asemenea această parte superioară e formată din două curele destul de late, îmbinate în formă de X , ţin piciorul destul de bine în interior și te îndeamnă să alergi uitând că ești încălțat cu papuci !

        Apreciez foarte mult textura tălpii interioare, din cauciuc moale care absoarbe șocurile și care prezintă niște striații antialunecare. Partea inferioară a tălpii, cea care intră în contact direct cu solul, este lipită perfect de talpa interioară moale care sprijină piciorul și este dintr-un cauciuc un pic mai dur, foarte flexibil și cu margini rotunjite bine finisate!

        În concluzie pot recomanda oricui este interesat să-și cumpere o pereche de papuci  rezistenți și frumoși să viziteze magazinul ZorileStore la categoria încălțăminte bărbați- papuci și sigur vor găsi ceva indiferent de gusturi !

P1090052P1090054