Altele

ORANGE s-a împuţit …

Sunt abonat la Orange de 7, 5 ani şi luna aceasta mi-am exprimat într-o postare regretul că am fost nedreptăţit referitor la primirea unui bonus de 5 euro, pentru o cartelă Pre-pay, urmare a procedurilor ambigue ale companiei de telefonie mobilă.
Ei iată că am primit şi factura la abonament şi după ce am verificat am constatat că pentru perioada 01.10.2009- 10.10.2009 am fost taxat pentru o opţiune cu minute incluse, minute care de fapt nu mi s-au acordat, preţul fiind 5,70 lei ( fără T.V.A.).
Om civilizat, am luat legătura la relaţii clienţi şi am găsit o duduie care după ce a încercat să mă tot întoarcă s-a convins că am dreptate. A fost o semi victorie , de fapt nu a fost o victorie pentru că mi-a spus sec : ” Trebuie să plătiţi întreaga factură, iar privitor la nelămurirea ce o aveţi faceţi plângere scrisă în care să explicaţi detaliat ce v-a nedreptăţit, copii după factură şi desfăşurător cu sublinierea nelămuririlor, le depuneţi la Orange Shop , în Focşani şi după ce se va analiza se va lua măsura să vă recuperaţi banii plătiţi în plus dacă aveţi dreptate!”
I-am repetat că am dreptate şi că voi plăti factura de 90 lei fără cei 5,70 pentru care nu am beneficiat de avantajele ofertei deşi am fost pus la plată şi am primit replica : ” Dacă nu plătiţi întreaga factură ve-ţi fi deconectat şi ve-ţi plăti reconectarea ! ”
Păi bine măi ORANGE, dacă aşa se face cu un client pe care-l ai de 7,5 ani (cu facturi mai mici sau mai mari) cum crezi că o să rezişti concurenţei, în special de la Cosmote care oferă la preţ mai mic foarte multe minute în reţea şi alte reţele?
Ai calculat d-le ORANGE , câţi clienţi ţi s-au portat în alte reţele?
Viitorul sună……….. nu ştiu cum ……. dacă vor păţi mai mulţi aşa!