Altele

Ofertă de branduire !


A început ediția a 4-a, și multe vor urma, a concursului Cel Mai Promițător Brand Românesc ocazie care îmi permite să aduc la cunoștința companiilor din Vrancea care simt că suferă la capitolul imagine, că au posibilitatea de a se înscrie în competiție completând formularul disponibil aici și verificând întreaga ofertă precum și condițiile de eligibilitate. Deseori mi s-a întâmplat mergând pe stradă să văd câte o denumire de firmă total neinspirată, greu de memorat așa cum sunt magazine pe care eu le frecventez fiind cumpărător fidel și știind că au produse de calitate însă mulți alți potențiali clienți nu se opresc nici să le viziteze pentru că au aspectul exterior învechit și respingător.

                        Prin campania Cel Mai Promițător Brand Românesc se poate construi o imagine unicat, o identitate clară a unei companii și pe cale de consecință câștigurile vor fi imediate pe linia desfășurării cu rezultate financiare pozitive.

                  Nu este nicio rușine să apelezi la branding sau rebranding, companii mai mari și mai cunoscute au imaginea din prezent în urma activității de branduire oferite de Seed Consultants; Plantavorel, Ciserom Librăriile Alexandria!

Succes, vede-te-aș mare !