Carte

Ofer premiu un Bestseller

Promovarea cărților și implicit a lecturii este o activitate pe care ar trebui să o desfășurăm cât mai mulți dintre noi întrucât cititul aduce ca prim beneficiu pentru cititor cunștiințe noi, îmbogățirea limbajului, forme noi de exprimare și chiar îmbunătățirea modului de socializare. Cu toate acestea cultura generală dezvoltată în urma lecturii este inegalabilă și va constitui un important atu în viața de zi cu zi.

Librăria online TargulCărții.ro mi-a oferit o sponsorizare constând în cele 2 volume ale romanului SECRETE ȘI TRĂDĂRI, opera scriitoarei Diane Chamberlain – care se bucură de aprecierea cititorilor întrucât cărțile i-au fost traduse în  15 limbi și a fost premiată de multe asociații ale scriitorilor. Ca și pont o să vă spun că librăria are zilele acestea niște oferte de nerefuzat la colecțiile integrale !

Eu am citit romanul și pot spune că este  captivant și prin urmare se citește rapid mai ales de persoanele care apreciează literatura de dragoste. Dialogul foarte des intâlnit ne transpune chiar în mijlocul poveștii ca pe niște martori muți ai evenimentelor.

Ofer cele 2 volume ale romanului colegului blogger care va menționa printr-un comentariu de ce ar dori să citească roman de dragoste. Prezența cărții și cititului în paginile bloggerului constituie un avantaj, iar singura condiție pe care va trebui să o îndeplinească ar fi aceea de a citi romanul și de a face un review în care să includă un link către sponsorul mai sus menționat.  (Opțional bloggerul poate oferi romanul ca premiu cititorilor săi urmând același mecanism. ) . Precizez că exemplarul  oferit e nou, eu citind alt exemplar. Desemnarea bloggerului câștigător va fi făcută de mine analizând comentariile lăsate , pe data de 16.08.2014.

Hai că nu e greu, iar un comentariu nu e mult 😀 !

premiu in carte
premiu in carte