Concurs

O floare hrănește o femeie!

            Îmi plac femeile toate, dar cel mai mult îmi place soția mea și mă bucur de faptul că suntem împreună ! Femeia este ființa cea mai sensibilă din lume, este delicatețea întruchipată și trebuie protejată, înțeleasă și sprijinită când are nevoie cu toate că deseori încearcă să-și atribuie un rol mai puternic prin tăria și aciditatea vorbelor ei. Fericirea mea e dublă pentru că am și o fetiță la fel de specială iar acest lucru nu poate fi decât o provocare constantă pentru mine în a le face să se simtă bine, să fie fericite și mulțumite și să-mi inducă și ele mie aceleași stări prin zâmbetele lor și strălucirea din ochi!

            Serviciul pe care îl avem atât eu cât și soția face posibil ca în timpul săptămânii, cel puțin 3-4 zile dimineața, să fiu părintele care se ocupă de copil , iar acest lucru este foarte important deoarece zilnic trebuie să inventez jocuri noi și să fiu foarte atent la comportamentul și exprimarea mea deoarece copiii sunt extrem de receptivi. Pe fondul acestei receptivități crescute, imediat ce vestitorii primăverii- minunații ghiocei și-au făcut apariția, am început să-i induc fiicei mele dragostea pentru frumos, dragostea pentru flori și nu mi-a fost greu deoarece i-au plăcut florile dintotdeauna. Astfel îi cumpăram câte un buchet de ghiocei, iar fiica mea solicita să-i cumpărăm și mamei pe care o așteptam să vină de la serviciu în stația de autobuz ” Să o facem fericită! ” ( după cum Daria spune) . Garoafele și lalelele au fost cele care au continuat această educație pentru frumos și am constatat destul de repede că Daria, din dragoste pentru flori, ori de câte ori treceam prin piață vroia să mai cumpărăm, lucru care nu s-a întâmplat mereu din rațiuni de natură economică.

             Deoarece urmează să lipsesc de acasă următoarele 50-60 de zile și nu aș vrea să refuz fetelor mele plăcerea de a primi și a de a se bucura de flori în lipsa mea, am găsit rezolvarea  cu ajutorul internetului . Am descoperit Floria, o florărie on-line cu servicii de livrare la domiciliu a florilor în mai multe orașe, inclusiv Focșani, în maxim 2 ore de la comandă. Aranjamentele florale sunt excepționale, realizate cu bun gust de către profesioniști și ca o noutate clienții din București pot vedea poze reale cu buchetul care este livrat la comanda lor întrucât le sunt trimise de angajații Floria, serviciu care nu am auzit să mai ezite în altă parte!
Acum sunt convins că obiceiul frumos al casei mele va continua cu ajutorul Floria iar florile nu vor mai arăta așa P1080781 ci vor arăta așa ca la Floria și vor aduce și mai multă bucurie și fericire fetelor din viața mea!