Altele

NU am bani de laptop !

                                    In urma cu 3 ani am facut un mare efort si am renuntat la multe lucruri pentru a strange bani sa-mi cumpar un laptop, visul multor oameni. Dupa acele multe restrictii ajungand in fata vitrinelor magazinelor de profil am constatat ca laptopul era un vis prea mare , fapt pentru care decis sa nu-mi mai impun restrictii am luat hotararea sa-mi cumpar ceva de toti banii 😀 ! Ehehehe, nu mi-am luat laptop mare , dar mi-au ajuns banii de un notebook cu ecran de 10 inch pe care-l pretuiam enorm- era laptopul meu, iar bucuria acoperea neajunsul unui ecran atat de mic. Dupa cum era de asteptat, mai ales ca nu aveam de ales, m-am acomodat si m-am adasat de ”leptopuțul” meu 😀 !

                                       Timpul a trecut, leptopuțul m-a ajutat atunci cand am avut nevoie si m-a suparat de multe ori dar niciodata cand aveam nevoie urgenta. Cel mai dese derapaje le-a avut prin faptul ca se bloca sau procesa greu insa mai recent a aparut o problema destul de serioasa- acumulatorul desi era incarcat 100% asigura o  independenta de doar 10-12 minute timp in care, datorita incarcarii peste masura a memoriilor, abia se deschide !  acum ce sa fac, m-am uitat din nou in portofel, am vazut ca nu e loc 😀 de laptop nou, ci doar de reparat daca se poate unele inconveniente ale leptopuțului. Pentru ca nu ma puteam duce direct in targul saptamanal si sa-mi cumpar un acumulator cu pretentia ca va fi bun, m-am indreptat catre profesionisti – LaptopGarage.ro.

                            LaptopGarage stiti cu totii ca este un magazin online ce comercializeaza componente laptop oferind 12 luni garantie si realizeaza reparatii si service pentru laptop, deci patria laptopurilor! Site-ul magazinului este bine structurat pentru o identificare facila a accesoriilor sau serviciilor cautate, acest lucru fiind un atu imbatabil. Transportul produselor comandate facandu-se cu firme de curierat rapid si in mod gratuit, atrage imediat intrucat sunt clienti care au nevoie de piese de pe o zi pe alta, iar diversitatea metodelor de plata are capacitatea de a multumi orice solicitare inclusiv plata in rate cu dobanda O% oferindu-se clientilor fideli discount-uri serioase pentru urmatoarele comenzi.

                             Am fost uimit sa vad ca acest magazin are chiar toate accesoriile  necesare pentru functionarea si utilizarea corecta si productiva a unui laptop (baterii, incarcatoare, tastaturi, memorie ram ) si fara prea mult efort mi-am gasit si eu bateria cautata.

                                  Am mai pus ochii si pe un mouse laser wireless Logitech, dar acesta se va regasi pe lista cadourilor de Craciun intrucat chiar nu am acum bani suficienti si astfel scutesc o alta cheltuiala de Craciun 😀 !

                                      Tot ce pot sa spun este ca ori de cate ori aveti o anumita problema e bine sa apelati la profesionisti, iar pe linia componentelor de laptap, profesionistii sunt la Laptop Garage! In plus, pentru ca participa la campania internationala de reduceri Black Friday, Laptop Garage ne transmite acest mesaj : “Devino fan-ul paginii de Facebook Laptop Garage pentru a beneficia de super oferte!”.