Altele

Nokia 500 si batjocura COSMOTE !

        Gândindu-mă să nu rămân prea mult în urmă cu tehnologia telefoniei mobile, expirarea contractului de telefonie de la Cosmote mi-a oferit prilejul să „deschid” (sâc) subiectul în consiliul de familie şi am primit drum liber sa-mi achiziţionez un telefon inteligent .

        Ca tot românul, dornic de cheltuială puţină şi rezultate fructuoase, am luat de câte 3-4 ori la rnd magazinele celor 3 firme de telefonie mobilă în căutarea superofertei . În paralel intram pe GSMARENA şi mă documentam referitor la caracteristicile aparatelor până m-am decis .

        Am ales NOKIA 500, respectând renumele fabricantului şiatrasirezistibil de  MEGAOFERTA GERMANOS ” GARANŢIE PE VIAŢĂ” ! Preţ 799 lei la liber , am mărit abonamentul de la 8 la 11 euro şi am obţinut un preţ redus la telefon , respectiv 249 lei  faţă de 399. După 2 ore, timp în care am jucat „Angry Birds” si am sincronizat contactele în agenda telefonului telefonul s-a blocat cand am fost apelat şi nu şi-a revenit nici după 20 minute . La magazin am primit altul la schimb  pentru că  am refuzat să-l mai iau pe acela.

           Întors acasă am resincronizat agenda telefonică  şi mi se părea că am „prins” aparatul cel bun , dar seara s-a blocat şi nu mi-a mai raspuns la nicio comandă cu toate că era deschis. A doua zi , la magazin am aflat că nu eram singurul care păţisem aşa cu NOKIA 500 şi, sfătuit de un coleg cunoscător în ale telefoanelor , am schimbat marca , dar am mai dat 350 lei. Nu vă spun ce am luat pentru a nu-mi purta ghinion, dar vă rog NU LUAŢI NOKIA 500 ( părerile celor care au postat comentarii despre telefon pe GSMarena au fost indreptatite) !

          Vă daţi seama că , în cazul în care defectele apăreau după 5-6 săptămâni stăteam mereu cu telefonul pe la Bucureşti prin service????

          Am propus personalului de la magazin să retragă MEGAOFERTA NOKIA500, dar am fost refuzat!

          Cred că popularizarea acestei întâmplări ar fi bună pentru cei în căutare de telefoane şi , cine ştie, poate va fi un impuls necesar retragerii ofertei -ţeapă!