advertorial din intaplare adevarata!

Ne pregatim de vacante !

Observ că vremea ploioasă nu se dă dusă de pe meleagurile dacice, insă eu sunt convins că ea nu știe că e deja luna iunie 2014 și prin această postare chiar îmi doresc să împing vremea potrivnică vacanțelor  într-un colț retras de unde să nu ne mai deranjeze. La sfârșitul acestei luni sunt programat să îmi iau concediul de odihnă fapt pentru care la îndrumarea soției mele am început să caut soluții pentru o vacanță plăcută. Pentru acest an am decis în consiliul de familie să nu mai mergem la mare pentru că este obositor să zacem sub razele soarelui și pentru că expunerea este indicat să fie de mică durată și să ne îndreptăm spre zonele de munte și spre zonele stațiunilor balneoclimaterice. Pentru a afla oferta cea mai atrăgătoare am apelat la prietenul nostru, al tuturor, nemuritorul google care m-a direcționat către un site specializat, bookingexpert.ro , site al unei agenții de turism online care oferă cazare în hoteluri și în pensiuni cu regim hotelier din România, cu plata la recepție. Scopul site-ului este acela de a ajuta persoanele care călătoresc în România, atât în vacanțe, cât și în interes de serviciu, facilitându-le alegerea unei unități de cazare și operațiunile de rezervare hotelieră, nimic mai simplu și mai binevenit.

Cum perla destinația principală a celor care vor să petreacă în stațiunile balneoclimaterice este Băile Herculane, am  căutat prima dată oferta din această stațiune pentru a găsi ofertele la cazare la hotel in Baile Herculane. Oferta cuprinde hoteluri de 2 si 3 stele fiecare venind în întâmpinarea potențialilor vizitatori și clienți cu avantaje care mai de care mai atrăgătoare: parcare, terasă, acces la SPA, acces la piscină precum și la diferite tratamente medicale în funcție de necesitățile doritorilor. Recunosc fapătul că unele oferte chiar mi-au făcut cu ochiul, după cum se spune, dar am decis să cântăresc bine înainte de a lua o decizie.
Pentru că mă aflu în căutare am avut o plăcută surpriză să constat că oferta agenției de turism cuprinde și preturi cazare la hotel Inter in Zimnicea, un hotel frumos unde am fost eu în săptămâna de miere! Chiar îmi aduc aminte cu plăcere mtimpul petrecut în hotelul Inter din centru orașului Zimnicea unde am beneficiat de toate facilitățile necesare internet, seif, uscător de păr, baie cu cadă, încălzire centrală, aer condiționat, baie în cameră, minibar, telefon, TV. Parcă aș merge unde am mai fost întrucât știu ce mă așteaptă, dar mergând pe deducția logică conform căreia această agenție de turism promovează numai destinații de calitate sunt convins că orice aș alege, tot bine va fi !